HAKEM DÖVÜLDÜ, TAKIM SAHADAN ÇEKİLDİ! KAAN ARK: YURT DIŞI KAYNAKLI SİYASİ BİR OPERASYON VAR!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümündeTrabzonspor maçında sahadan çekilen İstanbulspor'un flaş hamlesi ile TFF'nin kararını, hakem Halil Umut Meler saldırı sonrası Emre Belözoğlu itirafını ve Tuzla Piyade Okulu’nda Atatürk fotoğrafı üzerinden çıkan kavganın perde arkasını, masaya yatırdı.

'Haberin Olsun'a konuk olan Spor adamı Kaan Ark, futbolda yaşanan skandal olayların perde arkasındaki gerçekleri canlı yayında açıkladı. 

''TÜM OLAN BİTENDE VAR HAKEMİ EĞER HAKEMİ ÇAĞIRMIYOR İSE ORTADA BİR KUMPAS VARDIR. DÜNKÜ MAÇA İÇERİDEN BİR OPERASYON YAPILDI''

Türkiye’de futbol üzerinden kurulan fay hattının sezon finalini yapmaya çalışıldığını belirten Ark, ''30 yıldır futbolda bir oyun sergileniyor. Türkiye'de futbol toplumsal bir fay hattı haline geldi. Bu kurulan oyunun sezon finalini yapmaya çalışıyorlar. bu kurulan oyunun küçük parçalarıdır. Türkiye'de ilk defa hakem hatası yaşanmıyor. Takımın çekilmesi tartışılır. Bir takımı çekmek en yüksek protesto hakkıdır. Federasyon başkanını liglerin süresiz ertelenmesine iten motivasyonu görmek lazım. Bu bir hataydı. hakemler de ikna edildi. Sonra çıkılan ilk sahada trajik bir hakem hatası yaşandı. VAR hakemi olaylara müdahale etmedi. Ettiyse de baş hakemin buna sessiz kalması işin en tehlikeli bölümüdür. Tüm olan bitende var hakemi eğer hakemi çağırmıyor ise ortada bir kumpas vardır. Dünkü maça içeriden bir operasyon yapıldığı çok nettir. Hakemlerin de dahil olduğu belki de alet edildiği bir provokasyon söz konusu.'' sözlerini kullandı.

''TÜRK FUTBOLU ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜDÜR. ARALARINDA 'OMERTA' VARDIR. SAHAYA TARAFTARI SÜRERLER, SİYASETE ALET EDERLER''

''Türk futbolu organize suç örgütüdür'' ifadesini kullanan Kaan Ark, futboldaki soygun düzeninde kaosu beslemek için yurt dışındaki örgütlerin Türkiye'de apartları olduğuna dikkat çekerken, ''Sosyal medya üzerinden bir terörizm yürütülüyor. Herkes manipüle bilgiyi istediği gibi yontuyor. Ortaya korkunç bir manzara çıktı. Kulüplerin inanılmaz düzeye gelen borçları sorgulamamak için kulüpleri soyan başkanlar, yöneticiler hatta efsane futbolcular söz konusu. Korkunç bir yere gidiyoruz. Futbolda sezon finalini yaşıyoruz. Türk futbolu organize suç örgütüdür. Aralarında 'Omerta' vardır. Sahaya taraftarı sürerler, siyasete alet ederler Mehmet Büyükekşi'yle sistemi iyice çökertip kendiniz gelmek istiyorsunuz. Kulüpler Birliği'nin federasyon başkanlığı için koyacak isimleri seyredin.'' dedi.

''FUTBOLDA ULUSLARARASI YAPIYLA BAĞLANTILI BİR ORGANİZE SUÇ ŞEBEKESİ VAR''

Bozkurt, ''Futbolda uluslararası yapıyla bağlantılı bir organize suç şebekesi var. Bu şebeke Türkiye'de istediği gibi at oynatıyor. Belli unsurlar az para kazanıyor, bir kısım ise yukarıdan oynuyor. Siyasi güç elde ediliyor.

''ATATÜRK'ÜN FOTOĞRAFINI ASMAYAN KİŞİYE 'TEĞMEN' BİLE DEMEK İSTEMİYORUM, TSK'DA İŞİ OLAMAZ. O PENSİLVANYA'DAKİ ŞEYTANIN AYAĞINA YATSIN. ONUN TÜRK DÜŞMANLARININ YANINDA İŞİ OLUR''

Atatürk fotoğrafı asmayan şahsa saldıranlar ve Atatürk'e yapılan saygısızlığa ilişkin gerekenler yapılmalıdır. Atatürk'ün fotoğrafını asmayan kişiye 'teğmen' bile demek istemiyorum, TSK'da işi olamaz. O Pensilvanya'daki şeytanın ayağına yatsın. Onun Türk düşmanlarının yanında işi olur. TSK gerekeni yapar.'' ifadelerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

HAKEM DÖVÜLDÜ, TAKIM SAHADAN ÇEKİLDİ! KAAN ARK: YURT DIŞI KAYNAKLI SİYASİ BİR OPERASYON VAR! ile ilgili etiketler Mustafa Kemal Atatürk Halil Umut Meler İstanbulspor Trabzonspor Joe Biden Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Ceyhun Bozkurt

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.