Hakan Taşıyan kimdir? Sağlık durumu nasıl?

Hakan Taşıyan kimdir? 90’lı yılların arabesk sanatçılarından biri olan ve seslendirdiği ‘Doktor’ isimli parçasıyla ün yapan Hakan Taşıyan’dan kötü haber geldi. Peki, Hakan Taşıyan’ın hastalığı ne? Hakan Taşıyan kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte detaylar…

Hakan Taşıyan kimdir? 90’lı yılların arabesk sanatçılarından biri olan ve seslendirdiği ‘Doktor’ isimli parçasıyla ün yapan Hakan Taşıyan’dan kötü haber geldi. Peki, Hakan Taşıyan’ın hastalığı ne? Hakan Taşıyan kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte detaylar…

90’lı yıllarda seslendirdiği parçalar ile 7’den 70’e herkesi kendisine hayran bırakan Hakan Taşıyan’dan gelen kötü haber sevenlerini üzdü. Verdiği bir röportaj esnasında yorgun hali gözlerden kaçmayan Hakan Taşıyan’ın sağlık durumunun oldukça ciddiye gittiği belirtildi.

Acil olarak hastaneye kaldırılan Hakan Taşıyan’ın ayağındaki ağrılar yüzünden tedavi görmeye başladığı karaciğer ve böbrek rahatsızlığının da ilerlediği ifade edildi. Hakan Taşıyan’ın organ nakli beklediği belirtildi. Hastaneye yatmadan önce kısa bir röportaj veren Taşıyan’ın yorgun hali ise gözlerden kaçmadı.

HAKAN TAŞIYAN KİMDİR?

1973 yılında dünyaya gelen arabesk ve fantazi müzik şarkıcısı Hakan Taşıyan, çocukluk yaşlarından itibaren saza ilgi göstermiş ve çalmaya başlamıştır. Ufak yaşlardan beri müziğe ilgili olan Taşıyan, askerliğini yaparken söylediği şarkılarla ve komutanları tarafından çok sevildi ve komutanlarının desteği ile 1996 yılında ilk kaseti "Hesabım Bitmedi"yi çıkardı. 1997 yılında ikinci albümü olan "Sensiz İki Gün" çıktığında geniş kitleler tarafından tanındı.

Bu albümden sonra çok sayıda konserde sahne alan Hakan Taşıyan, 1998 yılında "Gözün Sevem" albümünü piyasaya sürmüş, hemen ardından dördüncü albümü olan "A Canım Kıymetini Bilemedim"i 1999 yılında hayranları ile buluşturmuştur. Hakan Taşıyan'a büyük şöhreti getiren ise 2000 yılında çıkardığı "Güz Gülleri" albümü oldu. Bu albümdeki aynı adı taşıyan şarkısıyla çok popüler olan şarkıcı, 2002 yılında "Mor Hicranlar" albümüyle kariyerine devam etmiştir.

Bu tarihten sonra da müzikal çalışmalara devam eden şarkıcı, kendi adını taşıyan Hakan Taşıyan, Türkülerle, Mutluluk Yağmuru, Ya Sen Ya Hiç ve 2012 yılında Gitme Gülüm albümlerini çıkarmıştır. Bu yıldan sonra uzun bir süre ortalarda görülmeyen Hakan Taşıyan bir süre albüm ya da herhangi bir müzikal çalışma yapmadı.

Hakan Taşıyan kimdir? Sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler hakan taşıyan sağlık durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.