Hakan Sabancı & Hande Erçel aşkında şaşırtan detay

Ünlü oyuncu Hande Erçel ile iş insanı Hakan Sabancı'nın aşk yaşamaya başlaması magazin gündemine bomba gibi düştü. Hande Erçel ile Hakan Sabancı'nın aşk yaşamaya başlamasının ardından bilinmeyen detaylar da ortaya çıktı. Meğer Hakan Sabancı uzun bir süre güzel oyuncunun peşinden koşmuş! İşte detaylar...

29 yaşındaki oyuncu Hande Erçel, meslektaşı Kerem Bürsin ile ayrıldıktan sonra 32 yaşındaki ünlü iş insanı Hakan Sabancı'ya kalbini kaptırdı. Bir süredir adı aşk dedikodularına karışan çift ilk kez geçtiğimiz günlerde havaalanında görüntüledi. Paris tatiline çıkan çift aşklarını ilan etti.

Çiçeği burnunda çift Hakan Sabancı ile Hande Erçel ilişkisine dair ortaya çıkan detay ise herkesi şaşırttı.

MEĞER PEŞİNDEN KOŞMUŞ!

2. Sayfa sunucu Gülşen Salt, ünlü çift ile ilgili "Hakan Sabancı aylarca Hande Erçel'in peşinden koşmuş. Onun gittiği ortamlara giriyor, onun arkadaş çevresinden Hande'ye mesajlar gönderiyor. Hande Erçel'i ikna etmesi hiç kolay olmamış. Hande'nin 'Hayatımda kimse yok' dediği noktada yeni yeni bir şeyler başlamış ama Hande, Hakan'dan çok emin değilmiş. Masaya şartlarını koymuş... 'Ben öyle gizli saklı ilişkiler yaşamam' demiş. Biliyorsunuz playboylar genelde mal kabul kapılarından kaçıp gidiyorlar." dedi.

Hakan Sabancı & Hande Erçel aşkında şaşırtan detay ile ilgili etiketler Hakan Sabancı Hande Erçel
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.