Hakan Muhafız 3.sezon fragmanı izle! Ne zaman?

Çağatay Ulusoy’un ve Hazar Ergüçlü’nün başrolünde yer aldığı Hakan Muhafız'ın 3.sezon fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni sezon tarihi fragramının sonunda yer aldı. Peki Hakan Muhafız 3.sezon ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde...

Hakan Muhafız 3.sezon fragmanı izle! Türkiye'nin ilk Netflix projesi olan Hakan Muhafız'ın 3.sezon tarihi belli oldu. Netflix'te yayınlanan yapımın 3.sezon fragmanı yayınlandı. Peki Hakan Muhafız 3.sezon ne zaman başlayacak?

HAKAN MUHAFIZ OYUNCULARI

Çağatay Ulusoy,

Ayça Ayşin Turan,

Hazar Ergüçlü,

Funda Eryiğit,

Taner Ölmez

Hakan Muhafız 3.sezon fragmanı izle! Ne zaman?

HAKAN MUHAFIZ 3. SEZONUNDA NELER OLACAK?

Dizinin yeni sezonunda Hakan, Muhafız kanı taşıyan abisi tarafından cehennem yerine dönen İstanbul’u kurtarmak için kıyasıya bir savaşa giriyor. Şehir Ölümsüzler’in saldırısı sonucu yayılan bir virüsle mücadele ederken, Faysal ve Rüya kötü emellerine ulaşmaya çok yaklaşıyor. Hakan panzehiri yapması için ulaşacağı Nisan (Funda Eryiğit) ve bu yolda karşılaşacağı Burak (Taner Ölmez) ile şehrin insanlarını kurtarmak için maceraya koyulur. Tüm bunlara karşı ayakta kalmaya çalışan Hakan aynı zamanda altı yüz yıllık bir öfkeyle İstanbul’u kendisine dar etmeye hazırlanan Vezir’i bulması gerekir. Atalarının yaşadıkları Hakan'ın bugünkü mücadelesine ışık tutar ve geçmişle şu an arasında gidip gelen bir yolculuk için kolları sıvar.

Hakan Muhafız 3.sezon fragmanı izle! Ne zaman? ile ilgili etiketler Çağatay Ulusoy Ayça Ayșin Turan Hazar Ergüçlü Hakan: Muhafız 3.sezon
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.