Hakan Fidan ve Ömer Çelik Berlusconi’nin cenaze törenine katılmak üzere İtalya’ya gidiyor!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İtalya eski Başbakanı Silvio Berlusconi’nin cenaze törenine katılmak üzere İtalya’ya gidiyor.

Son dakika haberi: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’nin cenaze törenine katılmak üzere İtalya’ya gidiyor.

İTALYA’NIN ESKİ BAŞBAKANI BERLUSCONİ’NİN CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU

İtalya'nın eski Başbakanı ve mevcut koalisyon hükümetinin ortaklarından Forza Italia (FI) Partisi'nin Lideri Silvio Berlusconi tedavi gördüğü hastanede 86 yaşında vefat etti.

Cenaze töreninin yapılacağı Çarşamba gününe kadar ülkede bayraklar yarıya indirilecek. Berlusconi'nin cenazesi Milano Katedrali'nde Çarşamba günü yerel saatle 15.00'te devlet töreniyle yapılacak.

Berlusconi'nin naaşı, Arcore şehrindeki Villa San Martino'ya nakledilecek. Taziyeler ise yarından itibaren Mediaset'in Cologno Monzese'deki stüdyosunda kabul edilecek.

 

 

Hakan Fidan ve Ömer Çelik Berlusconi’nin cenaze törenine katılmak üzere İtalya’ya gidiyor! ile ilgili etiketler Hakan Fidan Ömer Çelik
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.