Hadise'nin annesinin intihar mektubunda ne yazıyor?

Hadise'nin annesinin intihar girişimde bulunması gündemde bomba etkisi yaratmıştı. Hadise ise basın danışmanı aracılığıyla "İntihar yok, gıda zehirlenmesi" diyerek bu iddiayı yalanlamıştı. Bugün ise Hadise'nin annesinin intihar mektubu ortaya çıktı. Vatandaşlar Hadise'nin annesinin intihar mektubu araştırmaya başları. Peki Hadise'nin annesinin intihar mektubunda ne yazıyor? Hadise yalancı mı? detaylar haberimizde...

Hadise yalancı mı? Hadise'nin annesinin intihar ettiği haberleri yurttaşlar tarafından şaşkınlıkla karşılanmıştı. Hadise ise basın danışmanı aracılığıyla "İntihar yok, gıda zehirlenmesi" diyerek bu iddiayı yalanlamıştı. Bugün ise Hadise'nin annesinin intihar mektubu ortaya çıktı. Vatandaşlar Hadise'nin annesinin intihar mektubu araştırmaya başları. Peki Hadise'nin annesinin intihar mektubunda ne yazıyor? Hadise yalancı mı? detaylar haberimizde...

Hadise'nin annesinin intihar mektubunda ne yazıyor?
Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihara teşebbüs ettiği iddia edilmişti. Hadise, basın danışmanı aracılığıyla "İntihar yok, gıda zehirlenmesi" diyerek bu iddiayı yalanlamıştı. Ancak bugün acı gerçek ortaya çıktı.

 Hadise'nin annesinin intihar mektubunda ne yazıyor? - Resim : 2

İşte o mektubun bir kısmı;

'2. Sayfa' programı, Hadise'nin annesinin veda mektubunu ortaya çıkardı. Gülnihal Açıkgöz, mektubunda kızlarına sitem ederek "Ne kötüdür ki, ne kardeşlerden ne de evlatlardan yüzüm gülmedi. Allah sizleri güldürsün" diyor.

"Yavrularım hakkınızı helal edin, artık sizin bu tutumlarınıza dayanamıyorum. Ben aradan çekilirsem sizin aranız iyi olur diye düşünüyorum. O kadar belim ağrıyor ama siz hiç farkında olmadınız. Babanıza 20 bin Euro'ya diş yaptırdınız…"

Hadise'nin annesinin intihar mektubunda ne yazıyor? ile ilgili etiketler Hadise İntihar annesi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.