Hadise'den Kızılcık Şerbeti'ne ceza veren RTÜK'e tepki

2018 yılında yayınladığı 'Sıfır Tolerans' şarkısının klibi erotik bulunduğu gerekçesiyle televizyonda yayınlanmayan Hadise, RTÜK'ün Kızılcık Şerbeti dizisine verdiği cezaya tepki gösterdi.

RTÜK, Show TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Doğukan Güngör ve Settar Tanrıöğen'in yer aldığı 'Kızılcık Şerbeti' dizisindeki kadına şiddet ve zorla evlendirme sahnelerinden dolayı 5 hafta durdurma ve 1.5 milyon TL'lik para cezası verdi.

RTÜK'ün kararına sinirlenen şarkıcı Hadise ise 2018 yılında yaşadığı durumu hatırlatarak tepki gösterdi. Cezayı anlamsız ve gereksiz bulduğunu belirten Hadise "Kadına şiddeti dizileri yasaklayarak durduramayacağınızı anladığınız ve somut adımlar attığınız günleri görmek dileğiyle" dedi.

 ''RTÜK KARARLARI BENİ HİÇ ŞAŞIRTMIYOR''

Konuya ilişkin 14,3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşımda RTÜK'ün kendisine verdiği cezayı hatırlatan Hadise, şu ifadeleri kullandı: "2018 yılında Sıfır Tolerans klibine vurulan erotik damgası ve TV kanallarında yayınlanmaması için verilen yasaktan sonra RTÜK kararları ve yasakları beni artık hiç şaşırtmıyor. O zaman da susmadım yine susmuyorum! Kızılcık Şerbet'i dizisine verilen bu yasağı anlamsız ve gereksiz buluyorum. Kadına şiddeti dizileri yasaklayarak durduramayacağınızı anladığınız ve somut adımlar attığınız günleri görmek dileği ile..."

Hadise'den Kızılcık Şerbeti'ne ceza veren RTÜK'e tepki - Resim : 2

Hadise'den Kızılcık Şerbeti'ne ceza veren RTÜK'e tepki ile ilgili etiketler Kızılcık Şerbeti Hadise RTÜK
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.