Hadise, yakın dostu Murat Boz'u işte bu sözlerle savundu!

Evindeki konuşmaların dinlendiğini söyleyen Murat Boz'a arkadaşı Hadise'den destek geldi. Hadise, "Murat'ın evine böcek yerleştirmişler." dedi.

Yoğun bir iş temposunda çalıştığını dile getiren Hadise yakın arkadaşı Murat Boz'a destek çıktı. Murat Boz'un annesi, sevgilisi Aslı Enver ve abisinin olduğu tatil ortamında seslerinin gizlice kaydedilip yayınlandığını iddiasıyla mahkemeye başvurması sonucu mahkemenin takipsizlik kararı vermesine sitem etti.

hadise-murat-boz-14

"EVE BÖCEK YERLEŞTİRMİŞLER"

Ortaya atılan iddialarda, konuşmaların ses kaydına alındığını yönünde çıkan haberlere Hadise yaptığı açıklamayla bambaşka boyuta taşıdı. Hadise "Biz Murat'la konuştuk eve böcek yerleştirmişler bu çok ileri boyutta bir özel hayata ihlaldir" dedi.

Hadise, “Buradan beni çıkarken çekebilirsiniz. Ama evinize işitme cihazı yerleştirmek ve dinlemek nedir. Biz ünlüyüz diye insan değil miyiz?” dedi.

Şarkıcı, muhabirlerin, “Böcek mi yerleştirilmiş?” sorularına ise “Aynen öyle. Ben Murat’la konuştum. O çok üzgün bu işin peşini bırakmayacak” yanıtını verdi.

Hadise, yakın dostu Murat Boz'u işte bu sözlerle savundu! ile ilgili etiketler Hadise Murat Boz Aslı Enver böcek ses kaydı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.