Haber alınamayan Çinli tenisçi Shuai Peng için Naomi Osaka da ses yükseltti

Novak Djokovic'ten sonra Naomi Osaka da Shuai Peng için ses yükseltti... 35 yaşındaki tenisçiden, Çin'in eski başbakan yardımcısı Zhang Gaoli tarafından cinsel tacize uğradığını iddia ettiği sosyal medya paylaşımından beri haber alınamıyor...

Çin'in eski başbakan yardımcısı Zhang Gaoli tarafından cinsel tacize uğradığını iddia ettiği sosyal medya paylaşımından beri kendisinden haber alınamayan Shuai Peng'e tenis dünyasından destek yağıyor...

Kortların en çok kazanan ismi olan Japon yıldız Naomi Osaka, Peng'in güvenliğinden endişe duyduğunu söyledi.

Kariyerinde 4 grand slam şampiyonluğu bulunan Osaka, Twitter'dan "WhereIsPengShuai" (Peng Shuai nerede) etiketiyle yaptığı paylaşımda, "Sansür ne pahasına olursa olsun kabul edilemez. Umarım Peng Shuai ve ailesi güvendedir. Yaşananlar karşısında şoktayım ve ona sevgilerimi gönderiyorum." ifadelerine yer verdi.

WTA DÜN AÇIKLAMA YAPMIŞTI

35 yaşındaki Peng, kasım ayının başında 2013 ile 2018 yılları arasında Çin'de başbakan yardımcılığı görevini üstlenen Zhang tarafından üç yıl önce cinsel ilişkiye zorlandığını, Çin'deki sosyal medya platformu Weibo'dan paylaşmıştı.

Kadınlar Tenis Birliği (WTA) Üst Yöneticisi Steve Simon, irtibata geçtikleri Çin Tenis Federasyonunun Peng Shuai'nin güvenli bir yerde bulunduğuna dair garanti verdiğini ancak onunla konuşmasına izin vermediklerini açıklamıştı.

Çiftlerde 2013 Wimbledon ile 2014 Fransa Açık şampiyonluğu bulunan Peng, teklerde ise klasmanda 14. sıraya kadar yükselmiş ve 2014 ABD Açık'ta yarı final oynamıştı.

Haber alınamayan Çinli tenisçi Shuai Peng için Naomi Osaka da ses yükseltti

Haber alınamayan Çinli tenisçi Shuai Peng için Naomi Osaka da ses yükseltti ile ilgili etiketler Çin Tenis Naomi Osaka Shuai Peng
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.