Haber ajansı geçti! Çok sayıda üst düzey yönetici çocuklarını FETÖ okullarından alıyor

Kosova Press'in haberine göre, çok sayıda üst düzey isim çocuklarını FETÖ'ya yakınlığı bilinen Mehmet Akif Koleji'nden almaya başladı.

Kosova'da Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yakınlığı ile bilinen okullardan, Kosovalıların çocuklarını aldığı iddia edildi.
Ülkedeki özel haber ajansı KosovaPress'in haberine göre, çok sayıda üst düzey isim, çocuklarını FETÖ'ye yakınlığı bilinen Mehmet Akif Koleji'nden almaya başladı.
Haberde, aralarında Kosovalı siyasilerin ve iş adamlarının da bulunduğu çok sayıda ismin, çocuklarının bu okullardaki kayıtlarını sildirdiği belirtilirken, ülkedeki diğer özel okullara kaydettirdiği bildirildi.
Kosova'daki ilk özel okul American School of Kosova'ya çok sayıda geçiş talebi olduğu bildirilen haberde ayrıca, ülkedeki birçok Türk şirketinin yöneticilerinin de FETÖ ile yakınlığı bilinen bu okuldan çocuklarının kaydını aldığı belirtildi.


Kosova'daki FETÖ yapılanması: Gülistan Eğitim Kurumları ile Atmosfer Eğitim ve Kültür Vakfı

Kosova'da FETÖ, burada kendilerine yakınlığıyla tanınan Gülistan Eğitim Kurumları ile Atmosfer Eğitim ve Kültür Vakfı aracılığıyla faaliyet gösteriyor.
Örgüte yakın olduğu iddia edilen bu kurumlar, "Mehmet Akif" adıyla Prizren, Yakova, Liplan ve Priştine'de kreş, ilköğretim okulu ve lise işletiyor. 2000 yılında açılan okulların bazılarının bünyesinde kız ve erkek öğrenci yurtları da bulunduğu biliniyor.

Haber ajansı geçti! Çok sayıda üst düzey yönetici çocuklarını FETÖ okullarından alıyor ile ilgili etiketler FETÖ Kosova Fetullahçı Terör Örgütü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.