Güzel oyuncu Melisa Döngel o iddialara net yanıt verdi! Barış Alper Yılmaz ile aşk mı yaşıyor?

Ünlü oyuncu Melisa Döngel'den adı aşk iddialarına karışan Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Barış Alper Yılmaz hakkında açıklama geldi. Güzel oyuncu Melisa Döngel'den o iddilar jet yanıt geldi. İşte Melisa Döngel'in Barış Alper Yılmaz açıklaması...

Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz ile aşk yaşadığı iddia edilen Melisa Döngel, çıkan haberlere yanıt verdi. Döngel, Yılmaz'ı tanımadığını ve aralarında herhangi bir aşk ilişkisi olmadığını açıkladı.

HAYATIMDA KİMSE YOK

Daha önce de benzer iddialarla gündeme gelen Döngel, bu sefer de çıkan haberleri yalanladı. Başarılı bir futbolcu olduğunu düşündüğü Yılmaz'a başarılar dileyen oyuncu, şu anda hayatında kimse olmadığını da belirtti.

BARIŞ ALPER YILMAZ'I TANIMIYORUM

Geçtiğimiz şubat ayında da aşk haberleri çıkan Döngel, o zamanlar da Fenerbahçeli olduğunu ve Yılmaz'ı tanımadığını söylemişti.

Güzel oyuncu Melisa Döngel o iddialara net yanıt verdi! Barış Alper Yılmaz ile aşk mı yaşıyor? ile ilgili etiketler Melisa Döngel Barış Alper Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.