'Bilinen bazı yapılar selefi bir anlayışa evrilerek kurumlara sızma ve provokasyon peşinde!'

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında...

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsunun yeni bölümünde, elektrik, doğalgaz, köprüler ve akaryakıta gelen peş peşe zamlar, İBB Muhtarlıklar Müdürlüğü'nde işe alınan Sevtap Ayman'ın görümcesinin kırmızı listede aranması, FETÖ yöntemleriyle provokasyon hazırlıkları ve CHP ile Abdulkadir Selvi arasındaki ‘belge’ restleşmesi tartışıldı.

"ENFLASYONLA MÜCADELEDE ÇOK OLAĞANÜSTÜ TEDBİR SÜRECİNE GİRMEK GEREK"

Ceyhun Bozkurt, "Grafikte 2020'nin ikinci çeyreğinde devletin toptan satışında rakam düşüyor, özelde değişmiyor. 20'den 13'e düşüyor, yine değişmiyor. Perakende satışta 15'e çıkıyor, zam geliyor. Bu bir soygundur. Devlet bu olaya el koymalı. Bu soygunu yapanlara bedel ödetilmeli. ABD ve diğer ülkelerde küresel sıkıntılar var. Bu mücadele üretimle, doların piyasadaki etkisinin kırılmasıyla bağlantılı. Enflasyonla mücadelede çok olağanüstü tedbir sürecine girmek gerek.

"HDP İLE GİZLİ ANLAŞMA VARSA, HDP'DEN GELEN İSİMLERİ BELEDİYEYE SOKTULARSA VE PKK İLE BAĞLANTILIYSA SORUMLU İMAMOĞLU'DUR"

Bu durum bambaşka boyuta evrildi. CHP'nin içinde terör örgütüyle açılım ifadesini kullanmaya başladılar. Bunu yapanlar hesap vermeli. HDP ile gizli bir anlaşma varsa, HDP'den gelen isimleri belediyeye soktularsa ve PKK ile bağlantılıysa sorumlu Ekrem İmamoğlu'dur. Bu güç Türk evlatlarını katleden bir güçtür. Bunlarla yan yana gelmek şiir okumaya benzemez. Hukuki bir bedeli olmalı. PKK ile yan yana olmanın bedelini hukuk önünde ödetmek zorundayız. Bunu nasıl sindirebiliyorsunuz? Eren'in daha kanı kurumadı. HDP ile yan yana duran Türk milletinin karşısındadır. Kürt'ün en büyük düşmanı HDP-PKK'dır. CHP'den ciddi istifalar varmış. Sadece İstanbul'da son 18 ayda 41 bin üye istifa etmiş.

"BİLİNEN BAZI YAPILAR, ESKİ ÖRGÜTLENMELERİN YÖNÜNÜ DEĞİŞTİREREK SELEFİ ÖRGÜT HALİNE GETİRMEYE ÇALIŞIYORLAR"

Son dönemde ilginç gelişmeler oluyor. Bölgede dengeler değişiyor. Provokatif baş kaldırmalar olduğu söyleniyor. Bilinen bazı yapılar, eski örgütlenmelerin yönünü değiştirerek selefi örgüt haline getirmeye çalışıyorlar. Türkiye'yi farklı yerlere sızmaya çalışarak provokasyon ortamına sokmaya çalışıyorlar ve saklanmıyorlar. Bir takım üniversitede gençleri arasına nifak tohumları ekilmeye çalışıyor. Hedefte milletçiler, Atatürkçüler, MHP'liler var. Enteresan bir provokasyon çabaları var. Büyük bir tehlike var. Bunların kökü Londra'da, Brüksel'de. Talimatları oradan alıyorlar. Amaçları Türk milletini çatıştırmak, devletin hassas noktalarına sızmaya çalışıyorlar." sözlerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

'Bilinen bazı yapılar selefi bir anlayışa evrilerek kurumlara sızma ve provokasyon peşinde!' ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun İBB CHP Abdulkadir Selvi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.