Gurbetçi düğününde ilginç anlar! Elektronik bağlamayla 'Ezel' müziği çalıp halay çektiler...

Türkiye'den başka ülkelere yaşamak için giden gurbetçilerin düğünlerinde birbirinden ilginç anlar yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Fransa'da yaşayan bir gurbetçi ailenin düğününde Türk TV tarihinin en çok izlenen dizilerinden olan 'Ezel'in müziği elektro bağlamayla çalınıp halay çekildi. İşte o ilginç anlar...

Türkiye'den farklı ülkelere göç etmiş vatandaşlarımız Türkiye özlemi yaşarken, en özel günlerinde dikkat çekmeye devam ediyor. 

Daha önce Mehteran Takımı ile gelin almaya giden gurbetçiler şimdi de düğündeki halay müziği ile görenleri şaşırttı. 

ELEKTRONİK BAĞLAMALI EZEL MÜZİĞİ EŞLİĞİNDE HALAY

Fransa'da bulunan bir gurbetçi aile düğününde, orkesta tarafından Türk TV tarihinin reyting rekorları kıran ve tekrarlarının günümüzde hala izlendiği 'Ezel' dizisinin jenerik müziği elektro bağlamayla çalındı. Düğüne katılanlar ise o anlarda halay çekti. 

Orkestranın o anları sosyal medya üzerinden paylaşması üzerine video milyonlarca kez izlendi. 

Gurbetçi düğününde ilginç anlar! Elektronik bağlamayla 'Ezel' müziği çalıp halay çektiler...

Gurbetçi düğününde ilginç anlar! Elektronik bağlamayla 'Ezel' müziği çalıp halay çektiler... ile ilgili etiketler Fransa Düğün gurbetçi ezel müzik

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.