Gupse Özay film kilolarını hemen verdi!

Oyuncu Gupse Özay, geçtiğimiz gece katıldığı 'Aile Arasında' filminin galasında verdiği kilolarla ve yeni görüntüsüyle boy gösterdi.

Deliha 2’nin çekimlerini bitiren Gupse Özay, geride bıraktığımız akşam senaryosunu Gülse Birselin yazdığı ve başrolünde oynadığı Aile Arasında adlı filmin galasında sevgilisi Barış Arduç ile boy gösterdi.

İkinci Deliha filminin çekimleri için bir hayli kilo alan ve o hallerini sosyal medya hesabından bol bol paylaşan Özay’ın gala gecesinde muhabirlerin karşısına son derece fit bir görüntüyle çıkması herkesi şaşırttı. Böylesine kısa bir zamanda bu kadar büyük bir fark yaratan Gupse Özay’ın bu performansı merak edilirken başarılı oyuncuya bu konuda çok sayıda soru iletildi.

"DAHA YOLUMUZ VAR"

Kısa zamanda verdiği kilolarla ilgili gelen çok sayıda soruya bir süre yorumda bulunmayan Gupse Özay, sonunda sessizliğini bozdu ve böylesine kısa bir zamanda bu kadar kiloyu nasıl verdiğini açıkladı.

İşte Gupse’nin o sözleri: “Yorumlar geliyor ne ara zayıfladın diye.. Hemen açıklama yapayım. Normalde detox merkezine gitmem lazımdı. Lakin montaj yapmamız lazım. Zaman yok. O yüzden ekmek tuz ve şeker kestim. Sabahları hafif hafif koşuyorum. Masaja gidiyorum. Cemre bana harika hafif yemekler gönderiyor. Bir de acayip bol su içiyorum. Kilo vermeye başladım. Ama daha yolumuz var… Öperler”

Gupse Özay film kilolarını hemen verdi! ile ilgili etiketler Gupse Özay Barış Arduç Gülse Birsel kilo deliha deliha 2 aile arasında
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.