Günden güne eriyor... Ata Demirer'in son hali beğeni topladı

Son dönemde verdiği kilolarla gündemde olan Ata Demirer, sosyal medya hesabından yeni bir fotoğraf karesini yayınladı. Kısa süre içinde oldukça zayıflayan Ata Demirer'in son görüntüsüne beğeni yağdı. Ünlü komedyenin, usta sanatçı Şener Şen ile çekilen fotoğrafını hayranları beğeni yağmuruna tuttu.

50 yaşındaki oyuncu ve komedyen Ata Demirer kısa süre içinde 22 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu. Son dönemde sık sık verdiği kilolarıyla adından söz ettiren Demirer, yeni bir fotoğraf karesini takipçileriyle paylaştı. Ata Demirer'in zayıf hali beğeni topladı.


Ünlü komedyen son haliyle görenleri şaşırttı. Ata Demirer’in hem senaryosunu yazıp hem de başrolünde yer aldığı ‘Bursa Bülbülü’ filmi Disney Plus'ta izleyiciyle buluşmuştu. Filmin ardından fazla kilolarından kurtulmak için harekete geçen Ata Demirer, verdiği kilolarla gündeme geliyor.

ZAYIF HALİNE BEĞENİ YAĞDI

Her fırsatta mide ameliyatına karşı olduğunu söyleyen komedyen son olarak Şener Şen ile fotoğrafını paylaştı. Daha önce "Mide ameliyatına gerek yok, biraz çenemi tutunca veriyorum ben" diyen Ata Demirer'in son görüntüsü dikkat çekti.

Oyuncu ve komedyen Ata Demirer, usta sanatçı Şener Şen ile bir araya geldi. Demirer, Şener ile fotoğrafını "Ne kadar şanslıyım" ifadeleriyle paylaştı. Fotoğrafta çok zayıfladığı dikkatlerden kaçmayan Ata Demirer, beğeni topladı.

İşte Ata Demirer'in son hali:

ata demirerin son hali

 

Günden güne eriyor... Ata Demirer'in son hali beğeni topladı ile ilgili etiketler Ata Demirer Şener Şen
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.