22 kilo veren Ata Demirer'in son görüntüsü gündem oldu

50 yaşındaki oyuncu ve komedyen Ata Demirer'in bir arkadaşıyla çekilen fotoğrafı sosyal medyada dolaşıma girdi. 4,5 ay gibi bir sürede 22 kilo veren Ata Demirer'in zayıf hali beğeni topladı. Ünlü komedyen son haliyle görenleri şaşırttı.

 

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, Hakan Algül’ün yönetmen koltuğuna oturduğu ve Ata Demirer’in hem senaryosunu yazıp hem de başrolünde yer aldığı ‘Bursa Bülbülü’ filmi Disney Plus'ta izleyiciyle buluşmuştu. Filmin ardından fazla kilolarından kurtulmak için harekete geçen Ata Demirer, 4.5 ay gibi bir sürede tam 22 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu.

ata demirer

SON HALİ BEĞENİ TOPLADI

Uzun yıllardır kilolarıyla mücadele eden Ata Demirer, İstanbul'daki Fener Rum Patrikhanesi'ni ziyaret etti. Demirer'in arkadaşı Andreas Sarantidis, "Sevgili Ata Demirer'in bugünkü Ekümenik Patrikhane ziyareti. Çok mutlu oldum dostum" sözleriyle birlikte yer aldığı fotoğrafı paylaştı. Demirer de fotoğrafa, "Gerisi İmroz gecelerine" yorumunda bulundu. Eski görüntüsüne veda eden Ata Demirer son haliyle beğeni topladı.

Geçtiğimiz haftalarda konuk olduğu bir programda 2 kilo verdiğini açıklayan Demirer'in kilo vermeye devam ettiği görüldü. Bir dönem 140 kiloya kadar çıkan Ata Demirer, "Öğlen ve akşam karbonhidrat tüketmedim, direk et - balık yani proteinle beslendim. Sabahları da 45 dakika yürüdüm. 4 - 5 ayda 22 kilo verdim. Meğersem glutenle ilgili sorunum varmış demek ki..." demişti.


İşte Ata Demirer'in son görüntüsü:

22 kilo veren Ata Demirer'in son görüntüsü gündem oldu - Resim : 3

22 kilo veren Ata Demirer'in son görüntüsü gündem oldu ile ilgili etiketler Ata Demirer
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.