Gülşen sahnelere geri döndü

30 Nisan'da verdiği bir konseri sırasında İmam hatip liselilerine yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle Ağustos ayında hapis yatan ve tahliye olduktan sonra Barselona’ya oğlu Azur'un yayına giden şarkıcı Gülşen, aylar sonra sahneye çıktı. Uzun zaman sonra ilk konserini veren Gülşen'in iddialı tarzı dikkat çekti.

30 Nisan 2022’de İstanbul Ataşehir’de sahne aldığı bir mekanda imam hatip liselilerine yönelik “İmam Hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor” şeklindeki sözlerinden dolayı tutuklanarak cezaevine gönderilen Gülşen tahliye olduktan sonra konserlerini iptal etmiş ve Barselona'ya oğlunun yanına gitmişti. Sahnelere ne zaman döneceği merak konusu olan Gülşen özel bir gecede sahne aldı. Ünlü popçu bir markanın yılbaşı partisinde konser verdi.

 AYLAR SONRA İLK KONSERİNİ VERDİ

Barselona'dan dönen ünlü popçu uzun bir aranın ardından ilk konserini verdi. Son dönemde ailesiyle birlikte gözlerden uzakta bir yaşam süren Gülşen, aylar sonra ilk kez sahneye çıktı. Özel bir şirketin yılbaşı etkinliğinde sahne alan şarkıcı kıyafetiyle dikkatleri üzerine çekti. Gülşen, sahnede dans etmeyi de ihmal etmedi.

 

 

Gülşen sahnelere geri döndü ile ilgili etiketler Gülşen Konser
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.