Gülşen sahne performansıyla yine gündemde! Arkadaşının kucağına çıktı, Edis'le kalça dansı yaptı!

Geçtiğimiz gece Alaçatı'da konser veren ünlü şarkıcı Gülşen, sahne performansıyla yine magazin gündemine bomba gibi düştü.  Sarı elbisesiyle sahne alan Gülşen, önce bir arkadaşının kucağına çıktı sonra da sahnede ünlü şarkıcı Edis'le kalça dansı yaptı.

Uzun zamandır yoğun bir konser maratonu olan ünlü şarkıcı Gülşen, dün akşam da Alaçatı'daki bir mekanda sevenleriyle buluştu. Konserlerinde tercih ettiği kıyafetlerle gündemden düşmeyen Gülşen, son sahnesinde sarı pul işlemeli uzun bir elbise ve aynı kumaştan bir bandana taktı.

SARILIP KUCAĞINA ÇIKTI

Sarı renkteki kıyafetiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Gülşen, danslarıyla adından söz ettirdi. Şarkı aralarında seyircilerin arasında gezen sanatçı, bir erkek arkadaşına sarılarak kucağına çıktı. Gülşen'in o anları da konserdeki kişiler tarafından kayda alındı.

Gülşen sahne performansıyla yine gündemde! Arkadaşının kucağına çıktı, Edis'le kalça dansı yaptı!

EDİS'LE BİRLİKTE KALÇA DANSI YAPTI

Sandalye üzerlerinde yürüyerek şarkılarını seslendiren Gülşen, kendisini dinlemeye gelen Edis'i de sahneye çıkardı. Daha önce birlikte düet yaptığı Edis'le 'Martılar' şarkısını söyledi. Danslarıyla her daim adından söz ettiren Gülşen, Edis'le kalça dansı yapmayı da ihmal etmedi.

Gülşen sahne performansıyla yine gündemde! Arkadaşının kucağına çıktı, Edis'le kalça dansı yaptı! - Resim : 2

Gülşen sahne performansıyla yine gündemde! Arkadaşının kucağına çıktı, Edis'le kalça dansı yaptı! ile ilgili etiketler Gülşen Edis Konser
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.