Gülper Özdemir Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli?

Gülper Özdemir, ATV ekranlarında yayınlanan Gül Masalı dizisinde Gonca Aydın karakterine hayat vermektedir. Son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde Ayşe karakteriyle beğenilen Gülper Özdemir, Gül Masalı’nda da İstanbul’dan Isparta’ya gelen Gonca adında güzeller güzeli bir kızı canlandırmaktadır.

Gülper Özdemir, reyting rekorları kıran ATV ekranlarının beğenilen dizisi Gül Masalı’nda Gonca karakterini oynamaktadır. İstanbul’dan yola çıkarak Isparta’ya gelen güzeller güzeli bir kız olan Gonca, annesiz hayata tutunmasına rağmen kendi ayakları üzerinde durmayı başarabilmiştir.

Endüstri Mühendisi olan Gonca, gerektiği zamanlarda risk alabilen ya da ani kararlar verebilen sıra dışı ve kimi zamanda çocuksu mutluluklara sahip olabilen renkli bir kadındır. Yıllar öncesinde kaybettiği annesinden kendisine miras kalan ev ile gül bahçesi, hayatını tamamen değiştirecektir.

Gülper Özdemir Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli?

Ailesi hakkında geçmişte sır gibi saklanan bilgilere de ulaşan Gonca’ya bu zorlu hayat mücadelesinde Fatma Ana yanında olacak ve kalbinin sahibi olan Toprak’ına kavuşacaktır.

Gülper Özdemir Kimdir?

Gülper Özdemir, 11 Kasım 1990 tarihinde Almanya’nın Frankfurt kentinde dünyaya gelmesine rağmen babası ile annesi aslen Sinopludur. Üniversite eğitimini ABD’de de Truman State University’de alan Özdemir aynı zamanda Almanya’daki RheinMain University of Applied Sciences okulundan mezun olmuştur.

Lise ve üniversite dönemlerinde tiyatro oyunlarında yer alan Özdemir, 2015 senesinde Medcezir adlı dizisinde ekranlarda yer almış ve sonrasında da Karayazı ve Sen Anlat Karadeniz dizileri ile kariyerine yeni bir soluk getirmiştir.

1 Nisan 2021 tarihinde TRT 1 ekranlarında başlayan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde Ayşe karakteri ile zirve yapmıştır.

Gülper Özdemir Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli? - Resim : 2

32 yaşında olan Gülper Özdemir; Boyu 1.76, kilosu 57 ve Akrep burdur. Bekar olan güzel oyuncu Gülper Özdemir, Instagram'da @gulperr hesabını kullanmaktadır.

Gülper Özdemir'in Oynadığı Diziler ve Filmler

2021 – Bir Zamanlar Kıbrıs (Ayşe Karakteri) (Televizyon Dizisi)
2018 – 2019 – Sen Anlat Karadeniz (Hazan Karakteri) (Televizyon Dizisi)
2018 – Meleklerin Aşkı (Melek Saymaz Karakteri) (Televizyon Dizisi)
2017 – Tutsak (Elif Karakteri) (Televizyon Dizisi)
2017 – Kara Yazı (Derya Uluçınar Karakteri) (Televizyon Dizisi)
2016 – Bana Sevmeyi Anlat (Simge Karakteri) (Televizyon Dizisi)
2015 – Beyaz Gece (Simge Karakteri) (Televizyon Dizisi)
2015 – Medcezir (Arya Karakteri) (Televizyon Dizisi)

Gülper Özdemir Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli? ile ilgili etiketler Gülper Özdemir gül masalı gonca
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.