Gülnara Kerimova öldü mü sağ mı? İşte merak edilen Gülnara Kerimova gerçeği

Öldürüldüğü öne sürülen Gülnara Kerimova'nın hayatta olduğu ortaya çıktı. Gülnara Kerimova öldü mü sağ mı ikilemi uzun zamandır dünya medyasında net olarak cevap bulamamıştı.

Gülnara Kerimova'dan 2014 yılından beri haber alınamıyordu. Gülnara Kerimova'un Kasım 2016'da öldüğü iddia edilmişti. En son olarak Gülnara Kerimova'nın İsviçreli savcılar tarafından sorgulandığı bildirildi. Daha önce Gülnara Kerimova öldü denmişti.

Özbekistan'ın ölen devlet başkanının kızı Gülnara Kerimova'yla ilgili esrar nihayet çözüldü. Öldürüldüğü öne sürülen Gülnara Kerimova'nın hayatta olduğu ortaya çıktı. İslam Kerimov’un kızı Gülnara Kerimova’nın sağ olduğunu onunla görüşen avukat doğruladı.

Avukat Gregoire Mangeat, Gülnara Kerimova'nın 9-10 Aralık'ta Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te iki İsviçreli savcı tarafından sorgulandığını ve sorgunun da 23 saat sürdüğünü kaydetti.

Gülnara Kerimova'nın oğlu konuştu: Annem Taşkent’te ve gayet sağlıklı

Gülnara Kerimova’nın geçtiğimiz günlerde İsviçre’den gelen savcılarca para aklama iddiasıyla ilgili sorgulandı. Cenevre Barosu’nun başkanı ve mahkeme tarafından Gülnara Kerimova’yı temsil etmek için görevlendirilen avukat Gregoire Mangeat, sorgulamanın 9 ve 10 Aralık tarihlerinde Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te yapıldığını, toplam 23 saat sürdüğünü söyledi.

170120171735101577255_3.jpg

Gülnara Kerimova’nın sağlık durumu nasıl?

Avukat Mangeat, Kerimova’nın sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek “Taşkent’teki eski evinin müştemilatında tutuluyor. Çocukları olsun, avukatları olsun dış dünyayla temas kurması yasak” dedi.

Gülnara Kerimova'nın sağlık durumunun iyi olduğunu kaydeden Mangeat, güvenliğinin garanti altında olmadığını ifade etti.

Hakkında ihalelerde rüşvet aldığı iddia edilen Gülnara Kerimova'dan, 2014 yılından bu yana haber alınamıyordu.

Kasım ayında Kerimova'nın zehirlenerek öldürüldüğü iddia edilmişti.

Öte yandan Kerimova'nın oğlu İslam Kerimov Jr., annesinin hayatta ve sağlıklı olduğunu söyleyerek iddiaları yalanlamıştı.

Bir zamanlar dünyanın en çok ilgi çeken isimlerinden olan pop-star ve iş kadını Gülnara’nın şimdi eski evinin müştemilatında tek başına tutulduğu belirtiliyor.

Gülnara Kerimova öldü mü sağ mı? İşte merak edilen Gülnara Kerimova gerçeği ile ilgili etiketler Gülnara Kerimova Gülnara Kerimova öldü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.