Gülizar 9.bölüm fragmanı izle.

Kısa bir süre yayın hayatına başlayan Gülizar dün akşam8.bölümü Kanal D ekranlarına geldi.İzmir’de başlayan hikaye rotasını İstanbul’a çevirdi. Gülizar’ın kaçırılmasından sonrası heyecanla izlendi. Murat Gülizar’ı bulmak içim elinden geleni yaptı ve Teksoy’dan kurtardı.Gülizar’ın bulunması ile herkes sevinirken,Mine ise bu durumdan hoşnut değildi. Gülizar’ın Murat’a düşünceleri söylediği sahnede babaannesinin görmesi ile büyük bir şok yaşandı. Flaş gelişmeden sonra haftaya neler olacağı heyecanla bekleniyor.Gülizar 9.bölüm fragmanı izle? Yeni bölümde neler olacak ? Detaylar haberimizde...

Dün akşam Gülizar heyecan dolu sahneleri ile 8.bölümü ile ile yayınlandı.Teksoy’un Gülizar’ı kaçırmasından sonra neler olacağı Murat’ın Gülizar’ı bulması ile sonuçlandı.Mine’nin karlarları ile izleyici şaşırttı.Gülizar’dan kurtulmak isteyen Mine,Teksoy ile beraber hareket etme kararı aldı. Gülizar’ın Kartal’a çıkışı sonrasında sözleşmesi gündeme geldi.Asıl şok yaratacak sahne Gülizar’ın Murat ile konuştuğu sahnede yaşandı.Hayriye Hanım son sahnede gördükleri sonrasında büyük şaşkınlık yaşadı.Hikayesi ile olduğu kadar oyuncu kadrosu ile de adından söz ettiren yapımda yeni bölümde neler olacak? Gülizar 9.bölüm fragmanı izle...Merak edilen sorunun cevabı detayları ile haberimizde...

9.BOLUM

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gülizar’ın kaçırılması Suzan, Hayriye ve Fettah’ı yıkmıştır. Teksoy’un tehlikeli bir katil olduğunu bilen Murat, bir an önce Gülizar’ı bulmak zorundadır. Teksoy kaçış planını uygulamaya başlar ve Suzan’a mesaj gönderir. Gülizar’ın görüntülerinin olduğu mesaj üzerine Murat iz sürmeye başlar. Gülizar’ın kaçırılmasını kullanmak isteyen Kartal, aileden gizli basın toplantısı düzenleyip Gülizar’ın kaçırıldığını duyurur.

Suzan ve Fettah ise Gülizar’ın canı tehlikedeyken bu durumu kullanan Kartal’la büyük tepki gösterirler. Murat’ın Gülizar’a olan aşkını öğrenen Mine yeni bir plan yapmıştır. Teksoy’a hiç beklemediği ancak ikisinin de işine gelecek bir teklifte bulunur. Hesaba katmadıkları şey ise Murat’tır. Genç adam Teksoy’a sandığından çok daha yakındır.Murat, korku dolu anlar yaşayan Gülizar’ı kurtarabilecek mi? Murat ve Gülizar’ı bekleyen büyük sürpriz ne?

GÜLİZAR 7.BÖLÜM ÖZETİ

Gülizar’ın çiftliği terk etmesi Murat’ın duygularını tetiklemiştir. Gülizar’ı sonsuza kadar kaybetmek istemeyen Murat, Gülizar’a duygularını açar. Murat’ın ilanı aşkı karşısında Gülizar’ın tavrı ne olacaktır?

Suzan Gülizar’ın düzene giren hayatının bozulmasını asla istemez. Şerif’in Gülizar üzerinde tehdit oluşturmaması için polise gidip teslim olur. Bahri cinayetini üstlenir. Suzan’ı kurtaracak görüntüler Fettah’tadır fakat bir el görüntüleri almıştır. Murat yardımlarına koşar. Murat, Suzan’ı kurtaracak görüntüleri bulmayı başarabilecek midir?
Gülizar Hayriye’den ailesinin başına gelenleri öğrenmiştir. Hayriye’nin asıl isteği Gülizar’ın gidip otele yerleşen Candan, Tuğrul ve Mine’yi de evine almasıdır. Gülizar zor duruma düşen kardeşlerine yardım edecek midir? İzbe bir otelde zor anlar yaşayan Candan ve çocuklarının her şeyi yoluna koymak için planları nedir? Hayriye torunlarını tekrar bir araya getirebilecek midir?

6.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Şerif’in silahlı tehdidine maruz kalan Gülizar, Murat tarafından kurtarılır. Ancak bu esnada Tuğrul vurulur. Candan, hem çocuklarının Gülizar yüzünden tehlike altında olmasından hem de pavyon geçmişlerinin ortaya çıkmasından dolayı onları evden kovar. Ancak Gülizar, gitmeden önce aileye son bir ders verir. Parada pulda gözünün olmadığını ispatlamak için reddi miras yaparak İstanbul’un yolunu tutar. Gülizar’dan ve ona verecekleri mirastan kurtuldukları için çok mutlu olan Sepetçi Ailesinin bu mutluluğu kısa sürer. Çiftlikte yaşanan beklenmedik bir gelişme onlara hayatlarının şokunu yaşatır.

5a5c76f88685760d60f16e99

Murat, Gülizar’a aşık olduğunu kesin olarak anlasa da duygularını inkar eden Gülizar, en büyük hayali olan şarkıcılık için önemli bir adım atar. Kartal Söz Prodüksiyon’la anlaşan genç kız, yeni bir hayata başlar. Ancak yaptığı anlaşmanın tadını çıkarmaya fırsat bulamadan kapısına gelen sürpriz misafir olayların seyrini değiştirecektir.

ŞERİF SEZER

1946 yılında Bursa iline bağlı Mudanya ilçesinde zeytincilikle uğraşan bir ailenin en büyük kızı olarak doğdu. Oyunculuğa tiyatro ile başladı, Bir Günün Hikâyesi adlı filmiyle 1980 yılında sinemaya geçti. İyi derecede Fransızca bilmektedir.

Kendisinden küçük ikiz kız kardeşinden biri difteriden ölmüştür. Anne ve babası o sekiz yaşındayken boşanır. Ankara’ya yerleşen annesini altı yıl göremez. İlkokulu bitirdiğinde uzun boylu ve gösterişli bir kız olmasının dezavantajlarını yaşar. Amcası tarafından evliliğe hazırlık amacıyla ortaokul yerine dikiş nakış kursuna yollanır. Oysa o Mudanya’dan ayrılıp okumak için can atmaktadır. Kasabanın çocukları onunla ‘Kasabanın Şerifi’ diye dalga geçtikleri için uzun yıllar isminden nefret eder. Yirmi yaşında Paris’e gittiğinde Fransızlar'ın kendisine ‘Şeri’ diye hitap etmesiyle adıyla barışma sürecine girer. Evlenip Ankara’da yaşadığını bildiği ama ailesinin korkusundan irtibat kuramadığı annesi, Mudanya’da yaşayan bir arkadaşının yardımıyla kızıyla haberleşmeye başlar. Anne kızın birlikte yaptıkları planla Şerif Sezer, sadece ilkokul diploması ve nüfus kağıdını alıp evden kaçar. Bursa’da annesine kavuşur, babasına ‘Ankara’da annemin yanındayım, dönmeyeceğim’ diye bir telgraf gönderir.

SAHİP OLDUĞU ÖDÜLLER

10. Ankara Film Festivali, 1998 En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, Hamam
1. Ankara Film Şenliği, 1988 En İyi Kadın Oyuncu, Her Şeye Rağmen
25. İstanbul Film Festivali, 2006 En İyi Kadın Oyuncu, Babam ve Oğlum
26. Siyad Türk Sineması Ödülleri, 2004 En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, Mustafa Hakkında

HİKAYESİ

Gülizar (25) İzmir’in fakir bir mahallesinde, annesinin onu emanet ettiği Suzan’la (40) birlikte yaşamaktadır, müzik onun için çok önemlidir ve en büyük hayali bir gün iyi bir şarkıcı olmaktır.Suzan, Şerif’in işlettiği pavyonda çalışmaktadır ancak Şerif’in gözü Gülizar’dadır. Suzan’dan Gülizar’ı pavyona getirmesini ister. Gülizar’ın bir diğer derdi ise kendisiyle evlenmek isteyen yaşı geçkin Bahri Bey’dir. Gülizar, başındaki bu dertlerden kurtulmak isterken hayatı tahmin edemeyeceği şekilde değişir. Öz babası süt-peynir fabrikaları sahibi zengin iş adamı Mehmet Rıfat ölüm döşeğindedir, kendisini görmek istemekte ve artık onların çiftliğinde yaşamasını vasiyet etmektedir. Çiftliğin kâhyası ve Gülizar’ın varlığını yıllardır bilen kâhya Veysel’in oğlu Murat, Gülizar çiftliğe geldiği andan itibaren ona vurulur ancak ortada bir sorun vardır; kendisi Mehmet Rıfat’ın kızı Mine ile nişanlıdır. Gülizar çiftlikte hayallerine ulaşmaya çabalarken hem geçmişteki hem yeni edindiği düşmanlarla mücadele edecek, bir yandan da Murat’a duyduğu aşkla sarsılacaktır.

ÇAĞAN IRMAK

4 Nisan 1970 tarihinde İzmir'de doğdu. Çocukluğu Seferihisar'da geçti. Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi radyo, TV ve sinema bölümünden mezun oldu.

"Asmalı Konak" adlı televizyon dizisiyle ismini bütün Türkiye'ye duyurdu. Sonra hem 1980'li yılların karışık, gergin ve politik halini, hem 2000'li yıllardaki bir sonraki kuşağın yaşadıklarını anlatan "Çemberimde Gül Oya" dizisini yazdı ve yönetti.

"Bana Şans Dile", "Mustafa Hakkında Herşey", "Babam ve Oğlum", "Ulak", "Issız Adam", "Karanlıktakiler", "Prensesin Uykusu","Dedemin İnsanları", "Tamam mıyız?", "Unutursam Fısılda" ve "Nadide Hayat" adındaki on bir uzun metrajlı sinema filmi ve "Çilekli Pasta" adlı tv filmi bulunmak üzere, ödüllü kısa filmleri de bulunmaktadır.

Gülizar 9.bölüm fragmanı izle. ile ilgili etiketler gülizar 9.bölüm fragmanı izle yeni bölümde neler olacak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.