Güliz Ayla ile Ege Çubukçu ayrılığının sebebi Didem Soydan mı?

37 yaşındaki şarkıcı, söz yazarı ve yapımcı Ege Çubukçu'nun üç yıldır aşk yaşadığı 33 yaşındaki meslektaşı Güliz Ayla ile yollarını ayırdığı ve geçtiğimiz günlerde piyasaya sürdüğü 'Muamma' adlı şarkısının klibinde yer alan ünlü model Didem Soydan ile yakınlaştığı iddia edildi.

Ünlü rapçi Ege Çubukçu ile ünlü şarkıcı Güliz Ayla'nın ilişkisini sonlandırdığı ortaya çıktı. 3 yıldır aşk yaşayan müzisyen çiftin ayrılığı hayranlarını üzdü.

Snob Magazin'in haberine göre; Ege Çubukçu'nun üç yıldır birlikte olduğu sevgilisi Güliz Ayla ile ayrıldığı iddia edildi. 2019 yılında 'Mıknatıs' isimli parçasına düet yapan ikili, dudak dudağa görüntülenmişti. Evlenecekleri iddia edilen ikilinin ayrılığı ise şaşırttı. Hayranları tarafından çok sevilen ikilinin, ayrılık sebebi ise öğrenilemedi.

Güliz Ayla ile Ege Çubukçu ayrılığının sebebi Didem Soydan mı?

DİDEM SOYDAN İLE YAKINLAŞTIKLARI İDDİA EDİLDİ

Ege Çubukçu'nun Burak Deniz'den ayrılan Didem Soydan da yakınlaştığı konuşulanlar arasında. 37 yaşındaki model Didem Soydan geçtiğimiz günlerde Sürveyan ve Ege Çubukçu'nun yeni şarkısı 'Muamma'nın klibi için Uma Thurman’ın hayat verdiği unutulmaz 'Mia Wallace' karakterine dönüşüp objektif karşısına geçmişti.

 

 

Güliz Ayla ile Ege Çubukçu ayrılığının sebebi Didem Soydan mı? ile ilgili etiketler Didem Soydan Güliz Ayla Ege Çubukçu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.