Güler Işık kimdir, kaç yaşında? Ne kanseri? Evli mi?

Güler Işık kimdir, kaç yaşında ve ne kanseri merak ediliyor. Bir zamanların iddialı ses sanatçısı Güler Işık yaşadıkları ile sevenlerini hüzne boğdu. Güler Işık kimdir, kaç yaşında, ne kanseri detayları ile haberimizde.

Güler Işık kimdir, kaç yaşında ve ne kanseri  soruları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Uzun aradan sonra Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olan Güler Işık hayatına dair yaptığı açıklamalar ile izleyicileri şok etti. Zorlu bir hayat yaşayan ses sanatçısı Güler Işık kimdir, kaç yaşında, ne kanseri araştırdık.

Güler Işık kimdir?

Ünlü ses sanatçısı Güler Işık, 30 Haziran 1967 yılında doğmuştur. Aslen Şanlıurfa Siverekli olan sanatçı babasının desteği ile Gaziantep Halk Evi’nde 2 sene Halk Müziği eğitimi almıştır. Güler Işık daha sonra çay bahçelerinde programlar yapmaya başladığı bilinmektedir. Güler Işık 1977 yılında Ankara’ya taşındı.

Güler Işık kimdir, kaç yaşında? Ne kanseri? Evli mi?

Ankara Radyosu tarafından gerçekleştirilen bir yarışmaya katılarak kazanan Güler Işık henüz kaset çıkarmadan televizyon dünyasına adım atmış olup ayrıca plakçılardan kaset teklifleri almaya başladı. Müzik kariyerinin dışında oyunculuk geçmişi de bulunan sanatçı Güler Işık 5 sinema ve bir TV filmi ile bir dizide de rol aldı. Türk Halk Müziği'nin usta isimlerinden biri olmayı başaran Güler Işık daha çok Kırgın, Şey Yani, Acılar albümleriyle tanınmaktadır.

Tesettüre girdikten sonra şarkı söylemeyi bırakmıştır. Güler Işık bunu şu şekilde açıklamıştır "Dinimizde kadın sesi günah o yüzden 3-4 yıldır şarkı söylemiyorum." dedi.

Güler Işık ne kanseri?

Göğüs kanseri olduğunu öğrenen Güler Işık tedavisi başladığı sıralarda Umre ziyareti yapmaya karar vermiştir. Umre ziyareti esnasında şifa bulmak için dua eden ve iyileştiğine dair Allah'ın kendisine bir işaret göndermesini bekleyen Güler Işık, gece gördüğü etkileyici bir rüya ile kanseri yeneceğini görmüştür.

Kanser yüzünden koltuk altında üç beze olduğu bilgisini paylaşan Güler Işık, rüyasında ise koltuk altından 3 böceğin çıktığını gördüğünü, Umre’den sonra ameliyat olup koltuk altındaki kanserli hücrelerin yok olduğunu görmüştür. Bu rüyanın gerçekleşmesi ardından dini inancı güçlenmiştir.

Güler Işık neden kapandı?

Güler Işık rüyasının doğru çıkması ve duasının kabul olduğunu gördükten sonra tesettüre girdiğini ve namaza başladığını açıklamıştır. Tesettüre nasıl girdiğini ve hastalık sürecinde yaşadıklarına gözyaşları içerisinde anlatan Güler Işık, bundan sonra sahne hayatına ara vermeyeceğini açıkladı yalnızca içkili olmayan ortamlarda ve kına gecelerinde sahneye çıkacağını belirtmiştir.

Güler Işık kimdir, kaç yaşında? Ne kanseri? Evli mi? ile ilgili etiketler güler ışık kimdir kaç yaşında ne kanseri evli mi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.