Güleda Cankel kimdir? Olayı nedir? Zafer Pehlivan tutuklandı mı?

Güleda Cankel kimdir? ISUBÜ Fotoğrafçılık Bölümü 1. sınıf öğrencisi 19 yaşındaki Güleda Cankel’i 2019 yılında öldüren Zafer Pehlivan müabbet hapis cezası aldı. Zafer Pehlivan tutuklandı mı? Güleda Cankel olayı nedir? Detaylar haberimizde…

Isparta'da eski kız arkadaşı Güleda Cankel'i öldürmek suçundan tutuklu olarak yargılanan Zafer Pehlivan'a ömürboyu hapis cezası verildi. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Fotoğrafçılık Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Muğlalı Güleda Cankel cinayetinin karar duruşması bugün gerçekleştirildi.

Tutuklu sanık Zafer Pehlivan hakkında 'tasarlayarak ve canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme' suçlarından ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılmıştı. Isparta 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın geçtiğimiz aylarda görülen duruşmasına sanık Zafer Pehlivan, SEGBİS aracılığıyla Burdur Cezaevi'nden katılmıştı. 2'nci duruşmada sanık vekilinin mahkeme hakiminin reddi talebi reddedildi ve kesin olarak karara bağlandı.

Güleda'nın Babası Mustafa Cankel ise son olarak zanlıya en büyük cezanın verilmesi gerektiğini belirterek başka Güledaların ölmemesi adına bunun yerinde bir karar olacağını bundan sonra bütün kadınların haklarının korunması ve bu acılara son verilmesi en büyük istekleri olduğu yönünde görüş bildirdi.

GÜLEDA CANKEL OLAYI NEDİR?

sparta'da üniversite öğrencisi Güleda Cankel (19), Muğla'dan ziyaretine gelen eski erkek arkadaşı olduğu öne sürülen kişi tarafından öldürüldü. Genç kızın önce boğazının sıkıldığı, sonra bıçaklandığı belirlenirken, zanlı gözaltına aldı.

Güleda Cankel kimdir? Olayı nedir? Zafer Pehlivan tutuklandı mı?

Cani, Güleda'nın ölüm saatini sosyal medya hesabından paylaştı! Olay, pazar günü Fatih Mahallesi'ndeki apart dairede meydana geldi. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Fotoğrafçılık Bölümü öğrencisi Güleda Cankel'in Muğla'da oturan ve eski erkek arkadaşı olduğu iddia edilen kişi, genç kızı ziyarete geldi.

Henüz kimliği açıklanmayan erkek, bilinmeyen nedenle tartıştığı Güleda Cankel'in önce boğazını sıktı, ardından göğüs bölgesinden bıçakladı. Güleda Cankel'in odasından gelen sesleri duyan diğer öğrenciler içeri girdiklerinde genç kızı hareketsiz yatarken buldu.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede Güleda Cankel'in yaşamını yitirdiği belirlendi.

Güleda Cankel kimdir? Olayı nedir? Zafer Pehlivan tutuklandı mı? ile ilgili etiketler güleda cankel Zafer Pehlivan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.