Güldür Güldür Show'un Bilal'i Onur Buldu'dan güzel haber... İlk kez baba olmanın heyecanını yaşadı

Güldür Güldür Show'da 'Bilal' karakterini canlandıran 39 yaşınaki oyuncu Onur Buldu ile 2020 yılında hayatını birleştirdiği Duygu Koz'un bebeği bu sabah dünyaya geldi. Onur Buldu ilk kez babalık heyecanı yaşadı.

2020 yılının Nisan ayında İngilizce öğretmeni sevgilisi Duygu Koz ile evlenen oyuncu Onur Buldu'dan güzel haber geldi. Güldür Güldür Show'un oyuncusu Onur Buldu ilk kez baba olmanın heyecanını yaşadı.



KIZLARINI KUCAKLARINA ALDILAR

Çiftin kızları bu sabah dünyaya geldi. Doğum, Acıbadem Maslak Hastanesi’nde 20 Haziran 2022, Pazartesi günü, saat 07:58’de, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Perinatolog Prof. Dr. İbrahim Bildirici tarafından gerçekleştirildi.

Güldür Güldür Show'un Bilal'i Onur Buldu'dan güzel haber... İlk kez baba olmanın heyecanını yaşadı

Dr. Cengiz Bavbek yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi: “50 santim, 3.110 gram olarak dünyaya gelen bebeğin ve annenin sağlık durumları gayet iyi. Kendilerine sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz.”

 

 

Güldür Güldür Show'un Bilal'i Onur Buldu'dan güzel haber... İlk kez baba olmanın heyecanını yaşadı ile ilgili etiketler Duygu Koz onur buldu
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.