Gülçin Ergül kimdir? Hepsi grubu solisti Güçin Ergül kaç yaşında, evli mi?

Hepsi grubu eski solisti Gülçin Ergül sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı ile Balıkesir'de korkunç bir trafik kazası geçirdi. Kazada iş insanı Erdal Şeyda Lafçı hayatını kaybederken Gülçin Ergül yaralandı. Peki Gülçin Ergül kimdir? Kaç yaşında?

Gülçin Ergül kimdir, kaç yaşında soruları merak ediliyor. Balıkesir'de sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı ile trafik kazası geçiren şarkıcı yaralanırken sevgilisi hayatını kaybetti. Kaza sonrası şarkıcının hayranları sağlık durumu ile ilgili bilgi arayışına girdi. Peki Gülçin Ergül kimdir?

GÜLÇİN ERGÜL KİMDİR?

Hepsi grubu üyesi Gülçin Ergül 36 yaşındadır. Mimar Sinan Devlet Konsertavutarı'ndan mezun olan Gülçin Ergül müziğe Pera Güzel Sanatlar Akademisi'nde adım attı. Şarkıcılığın yanısıra birçok projede yer alan Gülçin Ergül hakkında detaylar haberimizde.

Gülçin Ergül kimdir, nereli, kaç yaşında? Gülçin Ergül'ün sağlık durumu nasıl?

Britney Spears, Mariah Carey, Kylie Minogue gibi dünyaca ünlü yıldızlarla çalışan Gülçin Ergül çok saydıda önemli karoeografide çalıştı. Müzik alanında birçok önemli ödüle sahip olan şarkıcı, 2020'de ALFA Awards İspanya'da En İyi Türk Kadın Sanatçı ödülünü, 2021'de Best Of Rumeli Ödülleri'nde En İyi Kadın Sanatçı ödülüne layık görüldü.

Kuşadam ve Prens, Kül Kedisi, Fındıkkıran, Uyuyan Güzel, Kral ve Ben, Midas'ın Kulakları, Turandot gibi oyunlarda senelerce çocuk dansçı olarak performans gosterdi.

Gülçin Ergül kimdir, nereli? Gülçin Ergül kaç yaşında?

GÜLÇİN ERGÜL SİNGLE'LARI

Ağlat Beni (Harun Kolçak ile) - 2016
Harabeyim - 2016
Hayatının Hatası (Tuna Kiremitçi ile) - 2017
İyisin (What Da Funk ile) - 2017
Mecbursun (What Da Funk ile) - 2017
Ağlama Değmez Hayat (Sinan Ceceli ile) - 2017
Kim Daha Mutlu? (Film Müziği) - 2019
Hoş Geldin (Film Müziği) - 2019
Ferman - 2020
Yeni Yılın Kutlu Olsun - 2020
Yaman Sevda (Çelik Şarkıları) - 2021
Birbirimize İyi Gelmiyoruz - 2021
Birbirimize İyi Gelmiyoruz (Akustik) (Metehan Köseoğlu ile) - 2021

GÜLÇİN ERGÜL BOŞANDI MI?

Hepsi grubundan olaylı bir şekile ayrılan Gülçin Ergül boşandı mı sorusu da merak konusu oldu. 36 yaşındaki şarkıcının bir dönem gizlice evlenip boşandığı konuşuluyordu. Ancak Gülçin Ergül boşanma haberlerini yalanlamıştı.

Gülçin Ergül kimdir? Hepsi grubu solisti Güçin Ergül kaç yaşında, evli mi? ile ilgili etiketler Şarkıcı gülçin ergül kimdir Hepsi grubu