Gülçin Ergül hayatını kaybeden sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'nın fotoğrafını neden sildi?

Uzun zamandır aşk yaşadığı ve Şubat ayında nikah masasına oturmaya hazırlandığı Roka Tekstil'in kurusucu olan sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'yı trafik kazasında kaybeden şarkıcı Gülçin Ergül, feci kazanın ardından Instagram'dan sevgilisinin fotoğrafını paylaşmış ancak kısa süre sonra paylaşımını silmişti. Sevgilisinin karesini duygusal bir notla paylaşan Ergül'ün fotoğrafı silme nedeni ise ortaya çıktı. İşte detaylar...

Hepsi grubunun eski solistlerinden 36 yaşındaki şarkıcı Gülçin Ergül, 13 Aralık akşamı bir radyo programı için İzmir'den İstanbul’a gelirken 53 yaşındaki sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı ile birlikte İstanbul-İzmir yolunun Susurluk ilçesi mevkisinde saat 20:05 civarında trafik kazası geçirdi. Gülçin Ergül yaralanırken evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Gülçin Ergül hayatını kaybeden sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'nın fotoğrafını neden sildi?


SEVGİLİSİNİN VEFATINI HASTANEDE ÖĞRENDİ

Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alınan ünlü şarkıcı acı haberi hastanede öğrendi. Sevgilisinin acı kaybıyla yıkılan Gülçin Ergül, Instagram hesabından sevgilisini kaybettikten sonra henüz 24 saat geçmeden bir paylaşımda bulundu.

 

SEVGİLİSİNİN FOTOĞRAFINI ÖNCE PAYLAŞTI SONRA SİLDİ...

Aldığı kötü haberle hayatının şokunu yaşayan ve sevgilisinin bir fotoğraf karesini Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşan Ergül, 'Sen benim meleğimsin. Hep öyleydin aşkım' notunu düştü. Ergül'ün kısa sürede yaptığı paylaşımı hesabından silmesi dikkat çekti.

Gülçin Ergül hayatını kaybeden sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'nın fotoğrafını neden sildi?

İddiaya göre; sevgilisinin kaybıyla derin bir acı yaşayan Ergül'e yaptığı paylaşımdan sonra 'acelen neydi?', 'Instagram'da paylaşım yapmak aklına nasıl geliyor?', 'artık acılar da sosyal medyada yaşanıyor' şeklinde yorum yağdı.


Ölüm acısı yaşarken Instagram'a girdiği için tepki çeken şarkıcı, paylaşımını kısa sürede kaldırdı. Ergül'ün, kazanın üzerinden henüz 24 saat geçmeden sosyal medya hesabından paylaşım yapması, tepkilere neden oldu.

 

Gülçin Ergül hayatını kaybeden sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'nın fotoğrafını neden sildi? ile ilgili etiketler Trafik kazası Sosyal Medya Instagram cenaze gülçin ergül Erdal Şeyda Lafçı