Green Card başvuruları açıklandı mı, ne zaman açıklanır? Green Card başvuru sonucuna nereden bakılır? Green Card başvuruları bitti mi?

ABD'de ikametgah ve çalışma izni almak isteyenlerin başvurduğu Green Card başvuru sonuçları açıklandı mı merak ediliyor. Bu çerçevede 'Green Card başvuruları açıklandı mı?' veya 'Green Card başvuruları ne zaman açıklanacak?' gibi sorular arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Green Card başvuruları açıklandı mı, ne zaman açıklanır? Green Card başvuru sonucuna nereden bakılır? Green Card başvuruları bitti mi? İşte, Green Card başvuru sorgulama hakkında merak edilenler...

ABD'de ikamet ve çalışma izni arzusunda olanlar, Green Card başvuru sonuçlarının duyurulup duyurulmadığını merak ediyor. Arama motorlarında genellikle "Green Card başvuruları açıklandı mı?" veya "Green Card başvuruları ne zaman açıklanacak?" gibi sorularla araştırmalar yapılıyor. Dolayısıyla, insanlar Green Card başvurularının durumunu ve duyurulma zamanını öğrenmek istiyorlar. Green Card başvuru sonuçlarını nereden kontrol edeceklerini, başvuruların tamamlanıp tamamlanmadığını da öğrenmek istiyorlar. İşte, Green Card başvuru süreci hakkında merak edilenler...

Green Card başvuruları açıklandı mı, ne zaman açıklanır? Green Card başvuru sonucuna nereden bakılır? Green Card başvuruları bitti mi?

GREEN CARD BAŞVURULARI BİTTİ Mİ?

Green Card başvuru süreci, ABD'de ikamet etmek ve çalışma izni elde etmek isteyen birçok kişinin dikkatini çekmeye devam ediyor. Bu yılın başvuru süreci 4 Ekim - 7 Kasım 2023 tarihleri arasında sona erdi.

GREEN CARD BAŞVURULARI AÇIKLANDI MI, NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Başvuruların değerlendirilmesi tamamlandıktan sonra, sonuçlar online sistem üzerinden duyurulacaktır. Ancak, sonuçların açıklanacağı kesin tarihler her yıl Amerika Birleşik Devletleri Hükümeti tarafından belirlenir ve ilan edilir.

GREEN CARD BAŞVURU SONUÇLARINA NEREDEN BAKILIR?

Green Card başvuru sonuçlarına erişmek için en güvenilir kaynaklar resmi DV Lottery web sitesi (https://dvprogram.state.gov/) ve Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği veya Konsolosluğu'nun resmi web sitesidir. Bu siteler düzenli olarak kontrol edilmelidir çünkü sonuçlar buradan duyurulacaktır.

Green Card başvuruları açıklandı mı, ne zaman açıklanır? Green Card başvuru sonucuna nereden bakılır? Green Card başvuruları bitti mi? ile ilgili etiketler Green Card
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.