Gram altında kasırgaya hazır olun uyarısı! İşte Kapalıçarşı'da 7 Haziran çeyrek altının yeni fiyatı!

Yeni haftaya az bir zaman kala ufaktan toparlanma sürecine giren altın fiyatlarında bu hafta fırtına kopması bekleniyor. Analist Şevket Apuhan son olarak 977 TL olan gram altın fiyatının bu hafta 1100 lirayı bulabileceğini söyledi. İşte, Kapalıçarşı’da 7 Haziran güncel altın fiyatları…

Altın fiyatları artan döviz kuru ile beraber geçtiğimiz haftayı yeni rekorlarla kapatırken uzman görüşleri ve analistler yeni haftada 6 Haziran Pazartesi gününden itibaren özellikle gram altının piyasalarda fırtına koparabileceğine değindi. Analist Şevket Apuhan ise gram altının 1100 lira seviyelerine gelebileceğine işaret ederek yatırımcıları uyardı.

15 Haziran Çarşamba günü gerçekleşecek olan ABD Merkez Bankası (Fed) Haziran ayı toplantısının hemen ardından açıklanacak politika faizi de bunda etkili olacak.

JPMorgan Chase CEO’su Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşla birlikte artan enflasyon baskılarının ve FED’in faiz oranı artışlarının sebep olduğu ekonomik kasırgaya değinirken son yaptığı açıklamasında herkesin FED’den çıkabilecek kararı beklediğini söyledi.

Gram altında kasırgaya hazır olun uyarısı! İşte Kapalıçarşı'da 7 Haziran çeyrek altının yeni fiyatı!

Analist Şevket Apuhan, altına yönelik tahminlerini açıklayarak, son günlerde ekonomideki belirsizlikle beraber uluslararası gelişmelerin olumlu yönde olmamasının yatırımcıları güvenli limanlara yönlendirdiğini ve bunun büyük bir önem kazandığına vurgu yaptı. En çok olarak altına yönelim gerçekleştirildiğini aktaran Apuhan bu haftada gram altında rekorlar yaşanabileceğine işaret etti.

Dünyada artan enflasyon sonucunda bankaların faiz artırımına odaklanmasının, ons altını doğrudan etkilediğini de belirten Apuhan, gram altının 1100 lira seviyelerine gelebileceğini ve bunun asla sürpriz olmayacağından söz etti.

Son olarak 6 Haziran Pazartesi öncesinde serbest piyasada; gram altın 977 TL, çeyrek altın 1.607 TL, yarım altın 3.220 TL, tam altın 6.411 TL ve Cumhuriyet altını da 6.568 TL’den işlem görmekte.

Gram altında kasırgaya hazır olun uyarısı! İşte Kapalıçarşı'da 7 Haziran çeyrek altının yeni fiyatı! - Resim : 2

İşte Kapalıçarşı’da Güncel Altın Fiyatları

Gram altın: 977 TL
Çeyrek altın: 1.607 TL
Yarım altın: 3.220 TL
Tam altın: 6.411 TL
Cumhuriyet altını: 6.568 TL

Gram altında kasırgaya hazır olun uyarısı! İşte Kapalıçarşı'da 7 Haziran çeyrek altının yeni fiyatı! ile ilgili etiketler altın fiyatları gram altın çeyrek altın
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.