Göztepe'nin bombacısı Halil Kiraz kimdir? Kaç yaşındaydı?

Bombacı Halil Kiraz kimdir? İzmir’in köklü kulüplerinden Göztepe'nin eski futbolcularından biri olan Halil Kiraz hayatını kaybetti. Halil Kiraz kaç yaşındaydı? Evli mi? İşte detaylar…

Göztepe'nin eski oyuncularından biri olan Halil Kiraz, 76 yaşında hayatını kaybetti. Göztepe ile 184 kez Süper Lig maçına çıkan bombacı lakaplı Halil Kiraz kimdir sorusu sorgulanmaya başlandı.

BOMBACI HALİL KİRAZ KİMDİR?

15 Ekim 1943 tarihinde dünyaya gelen Halil Kiraz, Göztepe idmanlarına gidip top toplarken dönemin kalecisi Erdoğan'ın vasıtasıyla altyapıya kaleci olarak geldi. Halil kaleci, efsane takımın kalecisi Ali Artuner ise santrfor olarak geldi. Ama ne var ki, sonraki dönemlerde Ali kaleye geçti, o sol açıkta görev almaya başladı. 1972 senesine kadar Göztepe forması giydi.

Attığı sert şutlar nedeniyle Bombacı lakabı takılan Halil Kiraz, Atlético Madrid maçında attığı penaltıyla fileleri yırttı. Halil Kiraz 18 Ağustos tarihinde ise hayatını kaybetti.

Göztepe Kulübünden yapılan açıklamada, Halil Kiraz'ın hayatını kaybettiği belirtilerek, "Türk futbolunun ve kulübümüzün değerli ismi, efsane futbolcumuz Halil Kiraz'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Cenaze töreni bilgileri netleşince camiamız ile paylaşılacaktır. Türk futbolunun ve camiamızın başı sağolsun." ifadelerine yer verildi.

Göztepe'nin bombacısı Halil Kiraz kimdir? Kaç yaşındaydı? ile ilgili etiketler Göztepe bombacı Halil Kiraz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.