Göztepe Şehir Hastanesi kim yapıyor? Taşyapı İnşaat kimin?

Göztepe Şehir Hastanesi’nin kim tarafından yapıldığını vatandaşlar aramaya başladı. Peki, Göztepe Şehir Hastanesi’ni kim yapıyor? Taşyapı İnşaat kimin? İşte detaylar…

Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından gerçekleştirilen Göztepe Şehir Hastanesi, yeni sağlık sisteminin üs bölgelerinden birisi olacak. İstanbul’da 4. şehir hastanesi statüsüne kavuşacak olan Göztepe Şehir Hastanesi’nin ilk etabı vatandaşların hizmetine girmiş olacak.

GÖZTEPE ŞEHİR HASTANESİ’Nİ KİM YAPIYOR?

Göztepe Şehir Hastanesi'ni TAŞYAPI İnşaat Taahhüt San. ve Tic. A.Ş. yapıyor.

TAŞYAPI İNŞAAT KİMİN?

Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi İnşaatı projesi, T.C. İstanbul Proje Koordinasyon Birimi firması tarafından hayata geçiriliyor. Projenin müteahhitliğini ise TAŞYAPI İnşaat Taahhüt San. ve Tic. A.Ş. firması üstleniyor. Projenin inşaat çalışmaları 2014 yılının dördüncü çeyreğinde başlamıştır. Proje, Türkiye'nin İstanbul ilinin Göztepe semtinde konumlanıyor. 110.914 metrekare arsa alanı üzerine inşa edilen proje, 237.300 metrekare inşaat alanına sahip olacak şekilde tasarlanıyor.

Proje, 13 katlı ve 3 blok olarak inşa ediliyor. Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi İnşaatı projesi kapsamında; 128.100 metrekarelik alanda medikal servisler, acil servis, poliklinikler, yeşil alanlar ve otopark bulunuyor. Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi İnşaatı projesinin 2017 yılının ikinci çeyreğinde tamamlanması planlanıyor. Projenin tahmini bedelinin ise 190 milyon dolar olması düşünülüyor.

Göztepe Şehir Hastanesi kim yapıyor? Taşyapı İnşaat kimin? ile ilgili etiketler göztepe şehir hastanesi Taşyapı İnşaat
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.