Göztepe Fenerbahçe maçı şifresiz veren kanallar! Şifresiz nasıl izlenir?

Göztepe Fenerbahçe maçı şifresiz veren kanallar listesi merak ediliyor. Süper Lig'de 5. hafta maçında Göztepe ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Göztepe Fenerbahçe maçı Bein Sports şifresiz nasıl izlenir? İşte detaylar…

Göztepe Fenerbahçe maçı şifresiz veren kanallar listesi araştırılıyor. Süper Lig'de 5. hafta maçında Göztepe evinde sezonun flaş takımlarından Fenerbahçe'yi konuk ediyor. İzmir'de Gürsel Aksel Stadı'nda 18 Ekim Pazar akşamında saat 19.00'da başlayacak olan Göztepe Fenerbahçe maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor. Peki, Göztepe Fenerbahçe maçı Bein Sports şifresiz nasıl izlenir?

Ligde oynadığı 4 maçın 2'sini kazanan, 2'sinde ise berabere kalan Fenerbahçe, 8 puanla liderini takip etmeye devam ederken Süper Lig'in ilk 4 haftasında bir galibiyet alan Göztepe ise 8. sırada yer almakta.

GÖZTEPE FENERBAHÇE MAÇI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR!

Göztepe Fenerbahçe maçını futbol severler Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler. Bunun haricinde illegal kanallar olan SelçukSports, Taraftarium, Jestatın, Netspor ve Justin TV üzerinden de Göztepe Fenerbahçe maçı şifresiz izlenebilecek.

Göztepe Fenerbahçe maçı şifresiz veren kanallar! Şifresiz nasıl izlenir? ile ilgili etiketler Göztepe Fenerbahçe Süper Lig beIN Sports şifresiz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.