Stjepan Tomas: Sekiz maç var, ben bu takıma inanıyorum

İzmir'in Sarı-Kırmızılı ekibi bu sezon 3. teknik direktörü olan Stjepan Tomas yönetiminde 2'de 0 yaptı. Üst üste 7. mağlubiyetini alan Göztepe'de taraftarın kümede kalma umudu kalmadı. Tomas ise "Sekiz maç var, ben bu takıma inanıyorum. İnşallah önümüzdeki maçlarda daha iyi olacak. İyi bir takımız, basit hatalarla gol yedik. Devam edeceğiz ve çalışacağız" dedi.

Süper Lig'in 30. haftasında evinde Aytemiz Alanyaspor'a 2-0 mağlup olan Göztepe, 27 puanla 18. sırada kaldı.

İzmir'in Sarı-Kırmızılı ekibi bu sezon 3. teknik direktörü olan Stjepan Tomas yönetiminde 2'de 0 yaptı. Hırvat çalıştırıı ilk maçında Trabzonspro deplasmanında mağlup olmuştu.

Üst üste 7. mağlubiyetini alan Göztepe'de taraftarın kümede kalma umudu kalmadı. Tomas ise maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, mağlup oldukları için üzgün olduklarını ve savaşmaya devam edeceklerini söyledi:

"İlk devrede merkezi kapatıp, rakibimizin hızlı hücuma geçişlerini engelledik. Gol pozisyonları yakaladık ama sonuçlandıramadık. Gol bile attık ama ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Bundan sonra motivasyonumuz düştü. İkinci yarıda risk aldık. Çift forvete döndük ama olmadı. Sekiz maç var, ben bu takıma inanıyorum. İnşallah önümüzdeki maçlarda daha iyi olacak. İyi bir takımız, basit hatalarla gol yedik. Devam edeceğiz ve çalışacağız."

Stjepan Tomas: Sekiz maç var, ben bu takıma inanıyorum ile ilgili etiketler Göztepe Stjepan Tomas
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.