Gönül Dağı dizisinin sezon finali belli oldu! Şanssızlıklar dizinin peşini bırakmıyor

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı sezon finali belli oldu. Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan'ın başrol oynadığı dizi Cumartesi akşamları heyecanla takip ediliyor.

Eskişehir'de çekimleri devam eden Gönül Dağı dizisinin sezon final tarihi de netleşti. Dizinin setinde arka arkaya yaşanan talihsizlikler sonucu çekimlere ara verilmişti.

Sette aslında her şey yolundaydı. Ancak Selami karakterine hayat veren Eser Eyüboğlu'nun koronaya yakalanması ve daha sonra sette birçok kişide pozitif vaka çıkması Gönül Dağı'nın çekimlerine ara verilmesine yol açmıştı.

Son olarak başrol oyuncusu Berk Atan'ın korona testinin pozitif çıkması bardağı taşıran son damla oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizinin elinde 2 bölüm stokta bulunuyor.

Gönül Dağı dizisinde ikinci kez aynı talihsizlik yaşandı ve sezon finali netleşti!

Stok bölümlerin var olması yayın konusunda sıkıntı çıkarmasa da dizinin 7 bölüm sonra yani 29. bölüm itibariyle sezon finali yapacağı ortaya çıktı.

Gönül Dağı dizisinin sezon finali belli oldu! Şanssızlıklar dizinin peşini bırakmıyor ile ilgili etiketler TRT 1 gönül dağı sezon finali
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.