Gönül Dağı Dizisinde Zahide Bebeğini Düşürüyor! Gönül Dağı 55. Bölümde neler olacak?

Cumartesi Akşamlarının En Çok izlenen yapımı Gönül Dağı dizisi 55. bölümü ile yine gözyaşlarına boğacak. Hafızasını kaybeden Sefer bu kez evlat acısıyla sarsılıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Zahide'nin karnını tutarak "Bebek" demesi birçok kişi tarafından bebeğin düştüğü şeklinde yorumlandı. Peki Gönül Dağı 55. bölümde neler olacak?

Gönül Dağı 55. bölümü ile Yine Gözyaşlarına boğacak sahnelerle geliyor. Cumartesi akşamları İç Anadolu'nun sıcacık hikayesini ekrana getiren dizinin yeni bölümünde Sefer'in hafızasını kaybetmesiyle sarsılan Zahide bu kez bebeğini kaybetme tehlikesi yaşıyor. Öte yandan Asya, Ramazan ve Asuman aşkının farkına varıyor. Gönül Dağı Dizisine Zahide Bebeğini Düşürüyor! Gönül Dağı 55. Bölümde Neler Olacak? İşte detaylar...

Zahide'nin bebeğini düşürmesiyle Gönül Dağı izleyicisi de üzüntüye boğuldu. Sefer'in geçtiğimiz bölüm geçirdiği ameliyat sonrası hafızasını kaybetmesi izleyiciyi yeteri kadar üzmüşken bu kez Zahide'nin evlat acısı yaşaması yeni bölüme damga vuruyor.

Gönül Dağı Dizisinde Zahide Bebeğini Düşürüyor! Gönül Dağı 55. Bölümde neler olacak?

Zahide Bebeğini Düşürüyor!

Sefer'in hastalığı, ameliyatı ve hafızasını kaybetmesi sonrası Gönül Dağı Zahide bu kez bebeğini kaybederek tarifsiz bir acı yaşıyor. Öte yandan Gönül Dağı dizisinin çok konuşulan aşıkları Ramazan ve Asuman cephesinde ise yeni gelişmeler var.

Asya, Ramazan ve Asuman'ın birbirlerini çok sevdiğinin farkına varıp, "Ben galiba çok büyük bir günaha giriyorum" diyerek iki aşığın yollarını açıyor.

Gönül Dağı 55. bölüm Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarında olacak.

Gönül Dağı Dizisinde Zahide Bebeğini Düşürüyor! Gönül Dağı 55. Bölümde neler olacak? ile ilgili etiketler gönül dağı Zahide bebeğini düşürüyor sefer
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.