Gönül Dağı Dizisinde Elif ve Kenan Aşkına Son Darbe! Elif'e Yurt Dışından Gelen Pakette Ne Var?

Milyonlarca insanın gözü Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde olacak. TRT 1 ekranların buluşacak izleyici Kenan'dan Elif'e evlilik teklifine şahit olacak. Öte yandan Elif'e yurt dışından gelen paketin içinde ne olduğu, Taner'in Mühendis Aylin'e vereceği cevabı bulacak. İşte Gönül Dağı 68. bölüm detaylar...

Gönül Dağı yeni bölümünde Miras kavgası yaşanacak. Her hafta TRT 1 izleyicisinin gözbebeği haline gelen Gönül Dağı yine hüzün ve sevinci birarada yaşatacak. Kaya ailesinin arasında miras kavgası yaşanıyor. Tarlalarında artezyen kaynak suyu çıkan ailede Düğüncü Muammer (Ali Düşenkalkar) ve Ağıtçı Hüseyin (Erdal Cindoruk), babaları Ciritçi Abdullah’ın (Yavuz Sepetçi) mirası yeniden düzenleyeceğini açıklamasıyla şok olur.

Taner'in Mühendis Aylin'e ne cevap vereceği merak konusu olurken Gönül Dağı 68. bölümünde başka şeyler de var. Dilek'in öldüğü gün evlenen bahtsız çift Ramazan ve Asuman'da ise trajikomik şeyler oluyor.

ELİF'E YURT DIŞINDAN GELEN PAKETTE NE VAR?

Doktor Kenan'ın evlenme teklifi ettiği Elif Hemşire'ye yurt dışından gelen bir paket var. Bu sorunun cevabı yeni bölümde olacak.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda, Ecem Özkaya, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Sait Seçkin, Güliz Aybay, Öznur Yağcı, Hande Nur Tekin, Sevilay Gültekin, Beril Karademir, Samet Arda Mercan, Ali Toptaş, Sercan İnceer, Berfin Kıymaz rol alıyor.

Gönül Dağı 17 Eylül Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1’de.

Gönül Dağı Dizisinde Elif ve Kenan Aşkına Son Darbe! Elif'e Yurt Dışından Gelen Pakette Ne Var? ile ilgili etiketler gönül dağı yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.