Gönül Dağı Bu Hafta Neden yok? 13 Kasım Cumartesi Gönül Dağı Var mı? TRT 1 Yayın Akışı

Gönül Dağı Bu Hafta Neden yok? 13 Kasım Cumartesi Gönül Dağı Var mı? TRT 1 Yayın Akışı TRT 1 dizisi Gönül Dağı yayınlandığı ilk günden bu yana reyting rekorları kırıyor. Önümüzdeki hafta ekrana gelmeyeceği açıklanan dizi hakkında araştırmalar da başladı. Peki Gönül Dağı bu hafta neden yok? 13 Kasım Gönül Dağı var mı? İşte 13 Kasım TRT 1 yayın akışı...

Gönül Dağı Bu Hafta Neden yok? 13 Kasım Cumartesi Gönül Dağı Var mı? TRT 1 Yayın Akışı merak ediliyor. 13 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanmayacağı öğrenilen dizinin takipçileri de araştırmalara başladı. 13 Kasım TRT 1 yayın akışında Gönül Dağı dizisine yer verilmedi. Başrollerinde Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan'ın yer aldığı ve ikinci sezonu ekrana gelen Gönül Dağı bu hafta var mı?

GÖNÜL DAĞI BU HAFTA NEDEN YOK?

13 Kasım Cumartesi TRT 1'de ekrana gelmesi planlanan Gönül Dağı dizisi hakkında kanal yönetiminden açıklama geldi. Buna göre milli maç olması nedeniyle Gönül Dağı dizisi bu hafta yayınlanmayacak.

GÖNÜL DAĞI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Türkiye-Cebelitarık Dünya Kupası Eleme maçının TRT 1'de ekrana gelmesi nedeniyle Gönül Dağı yeni bölümü 20 Kasım Cumartesi yayınlanacak.

Gönül Dağı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Gönül Dağı dizisi nerede  çekiliyor? - Magazin Haberleri - Milliyet

13 KASIM TRT 1 YAYIN AKIŞI

04:58 İstiklal Marşı ve Günün Program Akışı

05:00M uhteşem Kraliçe

07:40 Yeşil Deniz

10:35 Gönül Dağı

13:50 Çizgi Film "Kaptan Pengu Ve Arkadaşları"

15:40 Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı (Altyazılı)

19:00 Ana Haber (Canlı)

20:00 2022 Dünya Kupası Eleme Maçı "Türkiye-Cebelitarık" (Canlı)

22:00 Yerli Dizi (Canlı)

01:20 Yerli Dizi

Gönül Dağı Bu Hafta Neden yok? 13 Kasım Cumartesi Gönül Dağı Var mı? TRT 1 Yayın Akışı ile ilgili etiketler TRT 1 gönül dağı bu hafta neden yok gönül dağı yeni bölüm ne zaman gönül dağı bu akşam var mı gönül dağı bu akşam neden yok
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.