Gonca Vuslateri hamile mi? Evlilik sorusuna jet yanıt

Daha önce rol aldığı Eyvah Kızım Büyüdü, Anne, Gönül İşleri, Yalan Dünya, Küçük Sırlar, Kız Babası gibi yapımlarla adından söz ettiren ve 'Allah Yazdıysa Bozsun' filmiyle yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan oyuncu Gonca Vuslateri hakkında ortaya atılan 'hamile' ve 'evleniyor' dedikodularına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi.

Gonca Vuslateri'nin hamile olduğu ve evleneceği iddiası magazin gündemine boma gibi düştü. Ünlü oyuncu hakkındaki iddiaları jet hızıyla yalanladı. Kedi ve köpeklerinin yatağında çekilen bir fotoğraf karesini 1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşan 35 yaşındaki oyuncu nGonca Vuslateri, 'Adamın yatacak yeri yok! Coşturmayın akrabaları' ifadelerini kullandı.

İşte Gonca Vuslateri'nin o paylaşımı...

''Hakkımda çıkan magazin haberini anca görebildim :”Gonca Vuslateri evleniyor.”
Evlilik kısmı harika. Gerçekten. Gelinlik, tüller, müzik, ilgi sende, acayip masraf.. harika. - da! adam nerde yatacak?😂

Henüz evdeki 7 hayvanımın onayladığı bir aşk yok. Çocuk yok. Mütemadiyen hamileyim ve evleniyorum. . Valla şakası bile masraf!:)
Kriz var kriz . Ekonomik krizin ve rock’n roll’un olduğu yerde nikah mübah değildir..

Ha kalbimiz yok mu var tabii olmaz mı😎
Ama adamın yatacak yeri yok!
:teknik olarak 🤤😂🌻🌻

Coşturmayın akrabaları .. yok evlilik mevlilik bende🌍🍃''

gonca vuslateri


Gonca Vuslateri, 2015'te ses mühendisi Edip Burak Ertoğan ile nikah masasına oturmuştu. Ancak çiftin evlilikleri 3 yıl sürmüştü. Vuslateri ile Ertoğan 2018'de tek celsede boşanmıştı.

Gonca Vuslateri hamile mi? Evlilik sorusuna jet yanıt - Resim : 2

 

 

Gonca Vuslateri hamile mi? Evlilik sorusuna jet yanıt ile ilgili etiketler Gonca Vuslateri Sosyal Medya Instagram boşanma evlilik Hamilelik
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.