Gonca Vuslateri, Cübbeli Ahmet Hoca'nın sözlerinden uyarlanan şarkı eşliğinde dans etti

Oyuncu Gonca Vuslateri, kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün bir konuşmasında geçen ''Öp beni, yut beni, yala beni, şap beni, şup beni... Manyak manyak işler'' sözlerinden uyarlanan şarkı eşliğinde dans ettiği anları Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Vuslateri'nin paylaşımına düştüğü not ise dikkat çekti.

10 ayda ikinci kez koronavirüse yakalanan ve kısa sürede eski sağlığına kavuşan, sosyal medyada yaptığı ilginç paylaşımlarla adından söz ettiren Gonca Vuslateri yeni bir paylaşımla gündem oldu. Geçtiğimiz günlerde set arasında karavanda Mezdeke çalıp göbek atan ve onlarını hiç çekinmeden takipçileriyle paylaşan Vuslateri yeni bir dans videosuyla görenleri gülümsetti. 


Son olarak, Kur’an-ı Kerim okumaya başladığını belirterek, eski Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış’ın 'Bakara makara' sözüne göndermede bulunan ve “Önce o sureye bir baktım.. Güzel.. Cezasız kalmayacak. Amin” sözleriyle gündem olan Gonca Vuslateri, evinde dans ettiği anları Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Gonca Vuslateri, Cübbeli Ahmet Hoca'nın sözlerinden uyarlanan şarkı eşliğinde dans etti


Haluk Bilginer ve tiyatro ekibinin, Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün 'Öp beni, yut beni, yala beni manyak manyak işler' şeklindeki sözlerinden olan remixi eşliğinde kedisi ve köpeğiyle birlikte dans eden 35 yaşındaki oyuncu Gonca Vuslateri'nin o anları sosyal medyada kısa sürede büyük ilgi gördü. Ünlü oyuncunun paylaşımı yaklaşık yarım saat içinde binlerce kişi tarafından görüntülendi.

Gonca Vuslateri, Cübbeli Ahmet Hoca'nın sözlerinden uyarlanan şarkı eşliğinde dans etti

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve yaptığı paylaşımlarla sık sık gündemde yer almayı başaran ünlü oyuncu dans videosunun altına şu notu düştü:

''Günah ve Sevabın olmadığı bir yer biliyorum. Seninle orada buluşuruz.” dedi annem.. 😂😂😂 .züleyvna! #mevlanacover

Dolar bu kadar yükselmişken.. yurt dışı biletleri yanmışken ..

Bu remix’i kim yazdı..? Yılın hiti.

Bir haber spikeri olsaydım böyle video paylaştığım için işime son verilirdi degil mi?:)

Oyuncuyum, oynadım. Bir sürü de iş yapıyorum.. çok şükür şu hengamede herkes birbirini olduğu gibi kabul eder oldu.

Bu dansımı da ‘biz de eski solculardanız’ deyip tarikatlara çengilik eden o tuhaf şarkıcı bir eski dosta yolluyorum. Şöyle eser yapsa da dinlesek.. Atatürk Matatürk telaşesiyle yoldan çıkmasa bari seçimler yaklaşırken..

Orijinali kim peki?
Kim diyor yahu “öp beni yala beni” diye 😂


O zaman dans!''

Gonca Vuslateri, Cübbeli Ahmet Hoca'nın sözlerinden uyarlanan şarkı eşliğinde dans etti ile ilgili etiketler Gonca Vuslateri dans Sosyal Medya Cübbeli Ahmet Hoca Ahmet Mahmut Ünlü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.