Gökhan Doğanay kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşımlar ve açıklamalar ile ilgi odağı haline gelen ses sanatçısı Gökhan Doğanay, vatandaşların ilk gündem maddesi oldu. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olan Gökhan Doğanay'ın hayatını sizler için araştırdık.

Bugün Star TV ekranlarında yayınlanan sabah programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olan Gökhan Doğanay, daha önceden de sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşımlar ve açıklamalar ile sık sık gündemde kalmayı başarıyordu.

Gökhan Doğanay kimdir?

Gökhan Doğanay 1987 yılı İstanbul Gaziosmanpaşa doğumludur. Ailesi müzisyen olan Doğanay Dersim'in büyük ozanlarından olan Hüseyin Doğanay'ın torunudur.

Canın Sağolsun adlı ilk albümü ile müzik piyasasındaki yerini alan sanatçı albüm öncesinde de ciddi bir kitleye sahip olmuş besteci kimliği ile ön plana çıkmayı başarmıştır. Gökhan Doğanay aslen Tunceli Dersim'lidir. Ses sanatçısı Seyfi Doğanay'ın yeğeni, Uygar Doğanay‘ın ise kuzenidir.

Gökhan Doğanay kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Instagram adresi ne?

Ünlü şarkıcının Instagram adresine Gökhan Doğanay (@gokhandoganayresmi) kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Gökhan Doğanay kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler gökhan doğanay kimdir kaç yaşında nerelidir Instagram adresi ne
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.