"Gök kubbeyi İsrail düşmanlarının başına yıkarız" diyen Adnan Oktar cezaevinde kahrından ölecek...

Suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın İsrail ile ilgili sözleri gündeme bomba gibi düştü. "İsrail'i kimseye yedirmeyiz. İsrail düşmanlarının başına gök kubbeyi yıkarız." diyen Oktar, tutuklu bulunduğu cezaevinde gelişmeleri takip ederken kahrından ölebilir.

2018 yılında yapılan operasyonla çökertilen Adnan Oktar ve tarikatının skandalları peş peşe gelirken Oktar'ın İsrail ile ilgili yeni bir video gündeme bomba gibi düştü.

İSRAİL'E 10 YIL ÖNCE AKIL VERMİŞTİ

10 yıl önce "Filistin topraklarının tamamen darma dağın edilmesi gerekiyor. Bunun için önce birinini çıkıp roket atması lazım. İsrail'in tahrik edilmesi lazım. Bunun için 40-50 kişilik bir kadro yeter." diyerek İsrail'e akıl veren Adnan Oktar'ın İsrail ile ilgili sözleri dikkat çekti. 

"GÖKKUBBEYİ İSRAİL DÜŞMANLARININ BAŞINA YIKARIZ"

Videoda "İsrail'i kimseye yedirmeyiz. İsrail'i kimsenin eline vermeyiz. Allah bize emanet etti onları. Kıyamete kadar tüylerine dokundurtmayız onların. İsrail'e atom bombası atan adamın gökkubeyi başına yıkarız." diyen Adnan Oktar, tutuklu bulunduğu cezaevinde gelişmeleri üzüntü içinde takip ediyordur. 

 

 

"Gök kubbeyi İsrail düşmanlarının başına yıkarız" diyen Adnan Oktar cezaevinde kahrından ölecek... ile ilgili etiketler Adnan Oktar İsrail Filistin

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.