Gizem Bağdaçiçek kimdir, kaç yaşında, Onlyfans hesabı ne, neden gözaltına alındı?

Onlyfans üzerinden paylaştığı cinsel içeriklerle tanınan Gizem Bağdaçiçek, bazı görüntülerin sosyal medyada yayılması nedeniyle gözaltına alındığı duyuruldu. Bulgaristan göçmeni olarak bilinen ve sosyal medya platformlarında geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Bağdaçiçek'in gözaltına alınma sebepleri, gündemin odak noktası haline geldi. Bu bağlamda, Gizem Bağdaçiçek'in kim olduğu merak ediliyor. Peki, Gizem Bağdaçiçek kimdir, kaç yaşında, Onlyfans hesabı ne, neden gözaltına alındı?

Günümüzde sosyal medyanın etkisiyle popülerliğini artıran isimler arasında yer alan Gizem Bağdaçiçek, adını bu kez cinsel içerikli içerikleriyle değil, gözaltına alınmasıyla duyurdu. Peki, Gizem Bağdaçiçek kimdir, kaç yaşında, Onlyfans hesabı ne, neden gözaltına alındı? İşte detaylar...

Gizem Bağdaçiçek kimdir, kaç yaşında, Onlyfans hesabı ne, neden gözaltına alındı?

GİZEM BAĞDAÇİÇEK KİMDİR?

 İstanbul'da 1998 yılında dünyaya gelen Bağdaçiçek, Bulgaristan kökenli bir aileye mensup olarak biliniyor. Sosyal medyadaki çeşitli platformlarda fenomenleşen Bağdaçiçek, özellikle gençler arasında büyük bir takipçi kitlesine ulaşmış ve popülerliğini artırmıştı.

GİZEM BAĞDAÇİÇEK NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

Sosyal medya üzerinden paylaştığı içerikler nedeniyle Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği tarafından gözaltına alınan Bağdaçiçek'in, cinsel içerikli görüntülerinin sosyal medyada yayılması sonucu şikayetlere maruz kaldığı belirlendi. Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yapılan inceleme, şikayetlerin haklılığını doğrulayarak Bağdaçiçek'in gözaltına alınmasına karar verildi.

GİZEM BAĞDAÇİÇEK NE YAPTI?

Gizem Bağdaçiçek'in gözaltına alınmasının ardından yapılan işlemler, "Müstehcenlik" suçu kapsamında gerçekleştirildi. Bağdaçiçek, Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Adli süreçte fenomen, önceki dönemde benzer içerikleri paylaştığını ancak şu an bu tarz yayınlar yapmadığını ifade etti.

GİZEM BAĞDAÇİÇEK'İN INSTAGRAM VE X HESABININ ADI NE?

Instagram'da "gizemmsavage" kullanıcı adını kullanmayı tercih ederken, Twitter'da ise "avokadoyesilii1" kullanıcı adını tercih etmektedir.

GİZEM BAĞDAÇİÇEK ONLYFANS HESABI NE?

Gizem Bağdaçiçek'in Onlyfans kullanıcı adı Gizemsavagex'dir.

Gizem Bağdaçiçek kimdir, kaç yaşında, Onlyfans hesabı ne, neden gözaltına alındı? ile ilgili etiketler Onlyfans
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.