Giresunspor Teknik Direktörü İrfan Buz Fenerbahçe beraberliğini değerlendirdi: Bizim için önemli 1 puan...

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Bitexen Giresunspor, evinde Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Yeşil-Beyazlılar'da Teknik Direktör İrfan Buz, zorlu karşılaşma sonrası konuştu.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Bitexen Giresunspor, evinde Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Yeşil-Beyazlılar'da Teknik Direktör İrfan Buz, zorlu mücadele sonrası konuştu.

''BİZİM İÇİN ÖNEMLİ 1 PUAN''

''Rakibimiz şampiyonluğa oynuyor, biz düşme potasındayız, çok önemli bir puan ancak 3 puan da olabilirdi, fırsatlarımız vardı. Giresunsporlu taraftarlar bizi inanılmaz destekledi. İyi analiz ettik Fenerbahçe'yi. Sahaya bunu yansıttık ve sonuna kadar oynadık. Futbolcularım inanılmaz mücadele gösterdi. Bizim için önemli 1 puan. 3 tane daha maçımız var. 2 tane de oynanmış sayılacak maçımız var. Doğruları yapıp mücadele ettiğimiz sürece ligde kalabileceğimizi söyleyebiliriz.''

 

Giresunspor Teknik Direktörü İrfan Buz Fenerbahçe beraberliğini değerlendirdi: Bizim için önemli 1 puan... ile ilgili etiketler Giresunspor Fenerbahçe Süper Lig Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.