Giresunspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig 21. hafta maçında Giresunspor ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Taraftarlarda Giresunspor Galatasaray maçı ne zaman yayınlanıyor sorusuna yanıt arıyor.

Spor Toto Süper Lig 21. haftasında Giresunspor ile Galatasaray karşılaşıyor. Zirvedeki yerini daha da sağlamlaştırmayı hedefleyen sarı kırmızılar zorlu Giresunspor deplasmanından galibiyet ile dönmeyi planlıyor.

Çotanak Stadı’nda 28 Ocak Cumartesi akşamında saat 19.00’da başlayacak Giresunspor Galatasaray maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Son iki maçından beraberlikle ayrılan Giresunspor geçen hafta Adana Demirspor deplasmanından 1 puan alarak topladığı 21 puanla 12. sırada kendisine yer buldu. Son 9 maçını da kazanan ve geçen hafta sahasında Antalyaspor’u 2-1 devirerek topladığı 45 puanla zirvede bulunan Galatasaray şampiyonluk amacına ulaşmanın peşinde.

Giresunspor Galatasaray ne zaman

İki takım arasında sezonun ilk yarısında 13 Ağustos 2022 tarihinde İstanbul’da oynanan karşılaşmayı Giresunspor 1-0 kazanmıştı.

Stat: Çotanak Stadı
Tarih: 28 Ocak 2023 Cumartesi
Saat: 19.00
Yayın: Bein Sports 1

Giresunspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Galatasaray Giresunspor Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.