Giresunspor-Fenerbahçe hazırlık maçı hangi kanalda? Saat kaçta?

Fenerbahçe 7. ve son hazırlık maçını Giresunspor deplasmanında oynayacak. Hazırlık döneminde 3 maç yapan Karadeniz ekibi henüz gol sevinci yaşamadı. Vitor Pereira yönetimindeki Sarı-Lacivertliler ise 6 maçta yenilgi yüzü görmedi. İki takımdan son gelişmeler haberimizde...

Süper Lig'de 2021-22 sezonu cuma günü Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçıyla başlayacak. Artık son hazırlıklarını yapan takımlar, yeni transferleriyle Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapmayı planlıyor. Yıllar süren Süper Lig hasretini geçen sezon dindiren Giresunspor ile Vitor Pereira'lı Fenerbahçe, sezon öncesi son hazırlık maçında karşı karşıya...

Sarı-Lacivertliler, bugün saat 20.00'de GZT Giresunspor ile oynayacağı hazırlık maçı için şehre geldi. Fenerbahçe kafilesi özel uçakla İstanbul'dan Ordu-Giresun Havalimanı'na iniş yaptı. Kafileyi burada Fenerbahçeli taraftarlar karşılayarak, futbolcularla fotoğraf çektirdi. F.Bahçe, daha sonra karayoluyla konaklayacağı otele geçti. Maç saatine kadar otelde dinlenecek olacak sarı-lacivertliler, saat 18.00’de Çotanak Spor Kompleksi’ne hareket edecek.

Çotanak Stadyumu'nda seyircili oynanacak maç D-Smart GO'dan naklen yayınlanacak.

Giresunspor-Fenerbahçe hazırlık maçı hangi kanalda? Saat kaçta?


TOLGAHAN ACAR KARAR AŞAMASINDA 

Giresunspor yönetiminin ayrılık kararı aldığı tecrübeli kaleci Tolgahan Acar konusunda menajeri Cihan Ercüment açıklamalarda bulundu. Ercüment, deneyimli eldivenin geleceğiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Giresunspor Kulübü, bize diğer kulüplerle görüşebileceğimizi ve ayrılık kararı alındığını iletti. 1 yıl daha sözleşmemiz var, gelen teklifleri değerlendirip en doğru kararı vereceğiz" dedi. 

Daha önce Adanaspor, Gaziantepspor, Göztepe, Altınordu, Sivasspor ve Denizlispor formaları da giyen Tolgahan Acar’ın yeni sezondaki adresi önümüzdeki günlerde belli olacak.

Giresunspor-Fenerbahçe hazırlık maçı hangi kanalda? Saat kaçta? - Resim : 2

3 HAZIRLIK MAÇINDA DA GOL ATAMADILAR

Teknik direktör Hakan Keleş yönetiminde yoluna devam eden Karadeniz'in Yeşil-Beyazlı ekibi, yaz transfer döneminde şu ana kadar 11 ismi kadrosuna kattı. Şu ana kadar 3 hazırlı maçı oynayan GZT Giresunspor bu 3 maçta da gol atamadı.

Fenerbahçe ise 6 hazırlık maçı yaparken bunların 4'ünü kazandı ve hiç yenilmedi. Sarı-Lacivertliler oynadığı her maçta gol sevinci yaşadı. Pereira'nın takımı 7. hazırlık maçının ardından Süper Lig'in ilk haftasında Adana Demirspor deplasmanında olacak. Giresunspor ise sezona pazar günü evinde Galatasaray'ı ağırlayarak başlayacak.

Giresunspor-Fenerbahçe hazırlık maçı hangi kanalda? Saat kaçta? - Resim : 3

Giresunspor-Fenerbahçe hazırlık maçı hangi kanalda? Saat kaçta? ile ilgili etiketler Fenerbahçe giresunspor Hakan Keleş Tolgahan Acar