Gigi ve Bella Hadid'in bu pozu çok tartışılacak!

Politik kimlikleriyle bilinen Gigi Hadid ve Bella Hadid'in Vogue dergisi için verdikleri poz adeta gündeme oturdu. ABD'de ve 18 ülkede çıkan aylık moda dergisi olan Vogue moda dünyasının nabzını tutuyor. 21 yaşındaki kardeşler,siyah beyaz fotoğraflarda kardeşlerin birbirine sarılarak çıplak pozu görülüyor. Kalabalık bir aileye sahipler… Anne ve babalarının diğer evliliklerinden toplam 7 kardeşleri daha var. Annesi Yolanda, Kanadalı ünlü prodüktör David Foster ile evli. 2014’te IMG Models şirketi ile profesyonel modellik kariyerine başlayan Bella, ilk kez 2014 Eylül ayında düzenlenen New York Moda Haftası’nda model boy gösterdi. Vatandaşlarımız tarafından merakla araştırılan poz çok sayıda eleştri aldı.

Gigi Hadid Bella Hadid Vogue dergisi çıplak poz... Ünlü moda dergisi Vogue'nin kapağında yer alan iki kardeş magazin gündemine bomba gibi düştü. Birbirlerine sarılarak çıplak şekilde boz veren Hadid'ler tartışılmaya devam ediyor. Bella Hadid ve Gigi Hadid'in hayranları ise bu pozu merakla araştırıyor. İki kardeşin çıplak pozu sosyal medyada tartışma konusu oldu. Fotoğraflar basına yansır yansımaz, sosyal medyada görüşlerini belirten hayranları, fotoğrafın aşırı şekilde photoshop'landığını özellikle de Bella Hadid'in tanınmaz hale geldiğini belirtti.

Bella_hadid_gigi_hadid_AAplak_poz1

OBJEKTİFLERİN KARŞISINA ÇIPLAK GEÇTİ

Moda dünyasının son dönemdeki en gözde iki modeli Bella Hadid ve Gigi Hadid, Vogue dergisinin İngiltere edisyonu için objektif karşısına geçti. İki kardeşin çıplak pozu ise sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Derginin yeni sayısı için Steven Meisel'in objektifine poz veren Bella ve Gigi Hadid'in hayranları, iki kardeşin fotoğraftaki görüntüsünden "aşırı derecede rahatsız" olduklarını belirtti.

Fotoğraflar basına yansır yansımaz, sosyal medyada görüşlerini belirten hayranları, fotoğrafın aşırı şekilde photoshop'landığını özellikle de Bella Hadid'in tanınmaz hale geldiğini belirtti. Bir kullanıcı "O gerçekten Bella Hadid mi, emin miyiz?" diye yazarken bir başkası da Bella Hadid'in kendisi gibi görünmediğini belirtti. Birçok kullanıcı Gigi ve Bella Hadid'in bu pozunda yapılan aşırı photoshop uygulaması yüzünden büyük rahatsızlık duyduklarını vurgularken, ünlü dedikodu yazarı Perez Hilton da "Hadid kardeşler yeni Kardashian kardeşler" yorumunu yaptı.

İşte tartışılan o poz...

gigi_bella_vogue_AAplak_poz

BELLA HADİD KİMDİR?

Güzel model Isabella Khair “Bella” Hadid 9 Ekim 1996 yılında Los Angeles’ta dünyaya geldi. Annesi ünlü televizyoncu Yolanda Hadid babası ise şehir planlamacısı Mohammed Hadid’dir. Güzel yıldız Los Angeles’ta doğup büyüdü. Annesi Hollandalı babası ise Filistinlidir.Kendisinden büyük öz kız kardeşi Gigi Hadid ve erkek kardeşi Anwar Hadid var ve bir de babasından olan üç üvey kardeşi daha vardır. Binicilik yapmayı çok seviyor ve 2016 Rio Olimpiyatlarına katılmak istemişti ancak Laym hastalığı nedeniyle bu hayalinden vazgeçmek zorunda kaldı. 2014 yılının Sonbahar aylarında Parsons Tasarım Okulunda Fotoğrafçılık okumaya başladı ancak daha sonra IMG Models şirketiyle anlaştı ve okulu modellik kariyeri için bırakmak zorunda kaldı. Ancak modellik kariyeri bitince okula dönüp moda fotoğrafçılığı üstünde çalışmalar yapmak istiyor aynı zamana da yazmayı ve oyunculuk yapmayı da çok seviyor.Güzel model önce Londra, New York, Milan gibi şehirlerde düzenlenen çeşitli ünlü markaların defilelerinde podyuma çıktı. Sonrasında ise Vogue, V, Elle gibi moda dergilerinde yer aldı.

gigi_hadid

GİGİ HADİD KİMDİR?

Gigi Hadid 23 Nisan 1995 yılında Los Angeles, Kaliforniya'da doğdu. Filistinli Mohamed Hadid ve Hollanda asıllı Amerikalı eski model Yolanda Foster'ın kızıdır. Gigi'nin iki küçük kardeşi vardır: kız kardeşi, Bella ve erkek kardeşi, Anwar'dır.Giginin baba tarafdan 2 üvey ablası- Marielle ve Alana vardır.Kardeşi Bella da kendisi gibi mankenlik yapıyor.Annesi ve babası 2000 yılında ayrıldılar ve annesi 2011 yılında Kanadalı müzisyen,14 Grammy ödülü kazanmış David Fosterle evlendi.Gigi 2013 yılında 18 yaşında Malibu High School'dan mezun oldu ve aynı zamanda üniversitede voleybol takımının kaptanı ve rekabetçi bir at binicisi olmuştur.

Liseden mezun olduktan sonra New York'a taşındı, çalışmalarına ve modellik kariyerine odaklandı. 2013'te The New School'da okudu.

KARİYERİ

Gigi henüz iki yaşındayken ünlü Guess şirketinin "Baby Guess" reklamına çekildi ve mankenlik kariyeri başladı. Küçük yaşlarında Guessde fotoğraf çekimleri yaptıran Gigi birkaç yıl kariyerine ara verdi ve 2011 yılında geri dönüşüm yaparak IMG Models ajansı ile çalışmaya başladı.2012 yılından yeniden Guess markasının yüzü seçildi. Şubat 2014-de New York Moda haftasında ilk kez podyuma çıktı ve Desigual markasının gösterisini yaptı.Temmuz 2014-de Tom Ford markasının çekimlerinde olan Hadid 2015 yılında Pirelli takviminde çekildi. Ocak 2015 yılında, o Maybelline markasının elçisi oldu.Hadid VMAN, Elle, Grazia, Cleo, Vogue, Sports, Illustrated, Paper magazine ve Schön! Magazine gibi dergilerde yer aldı.. Ocak 2015'te Maybelline'in marka elçisi olmuştur. Mayıs 2015'te Marc Jacobs, Chanel, Michael Kors, Jean Paul Gaultier and Max Mara defilelerinde boy gösteren Hadid, aynı yılın Ağustos ayında yayınlanan Calvin Harris'in ''How Deep Is Your Love'' klibinde oynamıştır. Kasım 2015'te yakın arkadaşı Kendall Jenner ile Victoria's Secret Fashion Show podyumunda ilk kez yürümüştür.

ÖZEL HAYATI

Hadid Avustralyalı şarkıcı Cody Simpson ile bir ilişki yaşamıştır, fakat çift Mayıs 2014'te ayrılmışlardır. Kasım 2014'te tekrar birlikte ilişki yaşamışlardır. Ancak Mayıs 2015'te üçüncü kez işlerinden dolayı ayrılmışlardır. Haziran 2015'te müzisyen ve uzun zamandır arkadaşı olan Joe Jonas ile çıkmaya başlayan Hadid, Kasım 2015'te Joe Jonas ile olan ilişkisini bitirmiştir. Ardından yine aynı ay One Direction grubunun eski üyesi Zayn Malik ile çıkmaya başlamıştır.

Gigi ve Bella Hadid'in bu pozu çok tartışılacak! ile ilgili etiketler Gigi Hadid Bella Hadid Vogue çıplak poz
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.