Dünya onları konuşuyor! Oysa o poz bizden çalıntı

Son zamanların en gözde mankenleri arasında yer alan Gigi (22) ve Bella Hadid (21) kardeşler, Vogue dergisi için çıplak poz verdi. Tüm dünyanın konuştuğu o pozun, yıllar önce Nefise Karatay ve Mehmet Ali Erbil'in pozuyla benzemesi dikkat çekti.

Gigi-Bella Hadid kardeşlerin Vogue dergisine verdikleri çıplak fotoğrafın, rahatsız edici ve ensest izlenimi verdiği gerekçesiyle eleştiri yağmuruna tutuldu.

TANINMAZ HALE GELDİLER!

Olay fotoğrafa gelen bir başka eleştiri de ünlü kardeşlerin photoshop ile tanınmaz hale getirildikleri yönünde oldu. Fotoğraf ünlü derginin gelecek ayki sayısının iç sayfalarında yer alacak. Dergi, bu ay biri Gigi Hadid'li diğeri Bella Hadid'li iki kapakla çıkacak.

NEFİSE VE MALİ'DEN ÖRNEK ALDILAR

Hadid kardeşlerin olay pozu yıllar önce Mehmet Ali Erbil ve Nefise Karatay'ın 'Elele' dergisine verdikleri çıplak poza birebir benzemesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Dünya onları konuşuyor! Oysa o poz bizden çalıntı ile ilgili etiketler Gigi Hadid Bella Hadid Vogue Çıplak Mehmet Ali Erbil Nefise Karatay çıplak poz elele
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.