Ghezzal ve Rosier transferinde son durum ne? Başkan Ahmet Nur Çebi'den taraftara mesaj var

Ahmet Nur Çebi: "Bunların kalitesini yukarı çeken Beşiktaş ve Beşiktaş markasıdır. Sizi oynatmayan takımlardan geleceksiniz, size imkan verecekler ve sizler kabiliyetlerinizi sergileyeceksiniz ve gelişeceksiniz. O zaman buranın bir değeri olması lazım. Biz de şimdi o arkadaşlarla bu çerçevede konuşmaya çalışıyoruz. Uçmak, kaçmak yok."

Beşiktaş'ta kalıp kalmayacakları merak edilen Rachid Ghezzal ile Valentin Rosier'deki son durumu aktaran Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, taraftara seslendi: "Sakin olun bekleyin." 

Anadolu Ajansı'na verdiği röportajda transfer görüşmelerinin ne aşamada olduğu sorusunu yanıtlayan Çebi, "Bunların kalitesini yukarı çeken Beşiktaş ve Beşiktaş markasıdır. Dolayısıyla Beşiktaş markasının altında birileri değer buluyorsa o değere de bizlerin gereken değeri vermesi gerekir. Bunlar karşılıklı, tek taraflı olmaz. Sizi oynatmayan takımlardan geleceksiniz, size imkan verecekler ve sizler kabiliyetlerinizi sergileyeceksiniz ve gelişeceksiniz. O zaman buranın bir değeri olması lazım. Biz de şimdi o arkadaşlarla bu çerçevede konuşmaya çalışıyoruz. Uçmak, kaçmak yok. Biz neleri kovaladık olmadı. Rachid ve Rosier'i son dakikada getirdik. Herkes 'o gelmiyor, bu gelmiyor' dedi. Rachid ve Rosier geldi." değerlendirmesinde bulundu.

Süper Lig'de 31 maçta 8 gol, 17 asistlik bir performans sergileyen Cezayirli yıldız Ghezzal, Beşiktaş'ın son düzlükteki golcü krizine de derman olmuştu. Takımda kalmayı çok istediğini her fırsatta dile getiren 28 yaşındaki sağ açık için kulübü Leicesters City'yle görüşmeler sürüyor. Lige damga vuran sağ bek Valentin Rosier konusunda ise pazarlıklar son aşamaya geldi. 

Ghezzal ve Rosier transferinde son durum ne? Başkan Ahmet Nur Çebi'den taraftara mesaj var

"SAKİN OLACAKLAR, BEKLEYECEKLER"

Bu tür çalışmalarda taraftarların sabırsız olmaması gerektiğini kaydeden Çebi, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bana güvenecekler. Ben onları çok seviyorum, onlara değer veriyorum. Kıymetliler, heyecanlarını da anlıyorum ama biraz olsun sabır söylüyorum. Sakin olacaklar, bekleyecekler. Genel kurulun yetkilendirdiği yöneticiler var. Herkes vazifesini, sorumluluklarını haddini aşmayarak yaparsa Beşiktaş’ı biz çok daha yukarı çıkarırız. Taraftar da o zaman çok daha keyif alır. Yetki ve görev karmaşası başlatırsak; yönetim taraftarın yerine geçerse, taraftar yönetimin yerine geçerse biraz karmaşa olur. O da Beşiktaş’a zarar verir."

Ghezzal ve Rosier transferinde son durum ne? Başkan Ahmet Nur Çebi'den taraftara mesaj var ile ilgili etiketler Beşiktaş Ahmet Nur Çebi rachid ghezzal Valentin Rosier
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.