Getcontact uygulaması üzerinden numaramı nasıl kaydetmişler?

Getcontact uygulaması üzerinden numaramı nasıl kaydetmişler, sorusu vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor... Son dönemlerin en popüler uygulamalarından biri olan Getcontact, en çok arananlar listesine giriyor. Kullanıcılar tarafından çok sevilen bu uygulama, kullanıcının rehber bilgilerini alıyor ve veri güvenliği açısından tavsiye edilmiyor. Akıllı telefonlar için düzenlenmiş bir program olan ve numara sorgulama işlemi yapan GetContact gündem oldu. Getcontact uygulaması üzerinden numaramı nasıl kaydetmişler? Profilim nasıl görünüyor?Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Getcontact uygulaması son zamanlarda en çok arananlar listesine giriyor. GetContact, akıllı telefonlar için düzenlenmiş bir programdır ve numara sorgulama işlemi yapmaktadır. Uygulamanın asıl amacı kullanıcıları rahatsız eden telefon numaralarının aramasını önlemek için filtre koymak. Genel olarak sizin rehber bilgilerinizi alan bu tür uygulamalar, veri güvenliği açısından çok tavsiye edilmese de, kullanıcılar bu tür uygulamaları seviyorlar. Getcontact uygulaması üzerinden numaramı nasıl kaydetmişler? Profilim nasıl görünüyor? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Getcontact_uygulamas_uzerinden_numaram_nasl_kaydetmislersfas

GETCONTACT UYGULAMASINDAN NUMARA SİLME NASIL YAPILIR?

Numara silme işlemi için GetContact uygulaması içerisinde yer alan ayarlar sekmesinden 'GetContact Hakkında' sekmesine giriş yapılıyor. Ardından Hesap ayarları kısmından silme işlemi gerçekleştiriliyor. Ancak numaranız hala sistemde yer almaya devam ediyor.

Numarayı GetContact rehberinden silme işlemi için Unlist kullanılıyor.

Getcontact_uygulamas_uzerinden_numaram_nasl_kaydetmislersfsa

GETCONTACT UYGULAMASI NASIL KULLANILIR?

Genel olarak sizin rehber bilgilerinizi alan bu tür uygulamalar, veri güvenliği açısından çok tavsiye edilmese de, kullanıcılar bu tür uygulamaları seviyorlar. Özellikle GetContact, diğer kişilerin telefon rehberine sizi nasıl kaydettiklerini gösteren bir uygulama. Her kullanıcı uygulamayı kurduğunda, rehber erişimine de aynı zamanda izin veriyor. Numaralara göre de, kullananların nasıl kaydettiğini size gösteriyor. Uygulamayı karşı tarafın da kullanıyor olması önemli.

GETCONTACT UYGULAMASI NEDİR?

İstenmeyen aramaları engelleyebilir ve bu aramaları raporlayarak diğer Getcontact uygulamasını kullanan milyonlarca kişinin korunmasına yardımcı olabilirsiniz. Getcontact, gücünü milyonlarca kullanıcısından alır. Diğer kullanıcılar tarafından raporlanan istenmeyen çağrılardan, “Spam Koruma” özelliğini aktif ederek otomatik olarak korunabilirsiniz.

werGetcontact_uygulamas_uzerinden_numaram_nasl_kaydetmisler

GETCONTACT NASIL KULLANILIR? ÖZELLİKLERİ NELER?

ARAMA ENGELLEME
İstenmeyen aramaları engelleyebilir ve bu aramaları yapan numaraları raporlayarak diğer GetContact uygulamasını kullanan milyonlarca kişinin korunmasına yardımcı olabilirsiniz.

Yazının başında da dediğimiz gibi, GetContact milyonlarca kullanıcının izin verdiği rehber verilerini ortak bir havuzda buluşturuyor.

Diğer kullanıcılar tarafından raporlanan istenmeyen çağrılardan, “Spam Koruma” özelliğini aktif ederek otomatik olarak korunabilirsiniz.

KEŞFET (EN ÇOK KULLANILAN ÖZELLİĞİ)
GetContact uygulaması, arkadaşlarınızın rehberlerinde sizi nasıl kaydettiğini gösterebilen ayrıca çevrenizdeki daha önce tanıdığınız kişileri, numara yoluyla bulabildiğiniz sosyal bir topluluk.

Uzun yıllardır görmediğiniz bir arkadaşınıza iletişim isteği gönderebilir, arkadaşınızın isteğinizi onaylaması durumunda kendisiyle yeniden iletişim kurabilirsiniz.

Android ve iOS için kullanılabilir durumda olan GetContact uygulamasını, aşağıdaki bağlantı linklerinden indirebilirsiniz. Fakat tekrardan hatırlatmakta fayda var, tüm rehber bilgileriniz ortak havuzda toplanacak ve numara havuzuna hem sizin hem de yakınlarınızın bilgileri de aktarılacak.

ANDROİD SİSTEMİ NEDİR?


Son dönemlerde kullanımı giderek yaygınlaşmış olan akıllı telefonlarda kullandığımız android ne anlama gelmektedir.

Akıllı cep telefonlarında bir işletim sistemi olan Android, Google ve Open Handset Alliance tarafından geliştirilmiştir. Kullanımının oldukça yaygın olmasına karşın Android nedir? Bilmeyen telefon kullanıcıları halâ var. Bu nedenle kullanılan işletim sisteminin nasıl çalıştığının bilinmesi bu sistem ile sunulan imkânlardan en yüksek düzeyde faydalanma ve sorunlar karşısında nasıl bir yol izlenilmesi gerektiği konusunda kullanıcılara fayda sağlayacaktır.

Google tarafından geliştirilen ve dünya çapında milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan dev bir işletim sistemi olan android aracılığıyla cep telefonlarında çok sayıda fonksiyon bulunabilmektedir.

Google android teknolojisinde Linux işletim sistemi çekirdeği uygulamıştır. Günümüzde üretilen telefon modellerinin büyük bir bölümü android işletim sistemine sahiptir. Andorid işletim sistemi bulunan cep telefonları birçok farklı uygulamayı kullanabilme imkânını kullanıcılarına sağlamaktadır. Bu işletim sisteminin bu kadar ilgi görmesinin sebeplerinden bir tanesi bu uygulamaları ücretsiz bir şekilde sunmasıdır.

Ayrıca Google, Android işletim sistemini sürekli geliştirerek farklı sürümleri yapmaktadır. Bu nedenle android işletim sistemi sürekli kendini geliştirmektedir. Android ne işe yarar? Sorusunu soranlar için bu sistemin sağladığı birçok avantaj bulunmaktadır. Öncelikle bu işletim sistemine sahip cep telefonları Apk uzantılı dosyaları destekler. Ayrıca market uygulaması sayesinde ücretli veya ücretsiz yüzlerce uygulamaya anında ulaşabilir ve cep telefonlarınıza indirebilirsiniz. Bu uygulamalar haber, eğlence, yaşam, oyun gibi kategorilerde tasarlanmıştır. Google, Google Play marketteki oyun ve uygulamalar üzerinde yayınladığı reklamlar ile gelir elde etmektedir.

Andorid nasıl bir sisteme sahiptir? Merak edenler için bu işletim sisteminin 5 parçadan oluştuğunu belirtelim. Bu parçaların en önemli kısmını ise Linux işletim sistemi çekirdeği oluşturmaktadır. Linux çekirdeği üzerine inşa edilmiş bir mobil işletim sistemi olan Android’in diğer parçalarını ise Android Runtime, Kütüphane, Uygulama Çatısı ve Uygulama Katmanı şeklinde sıralayabiliriz.

İOS NEDİR?


iOS (eski adıyla iPhone/iPad OS) Apple'ın başlangıçta iPhone için geliştirdiği ancak daha sonra iPod touch ve iPad'de de kullanılan mobil işletim sistemidir. 2007 - 2010 yılları arasında "iPhone OS" isminde idi. Mac OS X'den türetilmiştir. iOS içinde 4 katman bulundurmaktadır: Core OS tabakası, Core Servisleri tabakası, Medya tabakası ve Cocoa Touch tabakası. Yazılım cihazın içinde 2500 MB'lık bir alan kaplamaktadır. iOS işletim sistemi yapısı nedeniyle Apple App Store ve iTunes dışında hiçbir yerden uygulama yüklenemez. Kurucusu Steve Jobs'tır.

İlk kez olarak Apple şirketi 29 Haziran 2007 yılında ilk mobil işletim sistemi olan iPhone OS 1 sürümünü tanıttı. İşletim sistemi ilk olarak iPhone telefonu için Macworld Conference & Expo'da 9 Ocak 2007'de duyuruldu, aynı yılın Haziran ayında yayınlandı. Bununla da, Apple Computer şirketi hem de bir mobil cihaz şirketine dönüştü. İlk başta Apple pazarlama literatürü bu ismi açıkça belirtmedi, "iPhone OS X kullanıyor" diye açıkladı. Ayrıca Apple Android'e karşı 83 dava kaybetmiştir.

Başlangıçta, üçüncü tarafların geliştirdiği uygulamalar desteklenmiyordu. Steve Wozniak daha sonra geliştiricilerin uygulamalar geliştirmesini savundu. 17 Ekim 2007'de Apple SDK'in geliştirildiğini duyurdu ve geliştiriciler için Şubat ayında yayınladı. 6 Mart 2008'de iPhone OS'in beta sürümü yayınladı. IPhone OS 1 sürümünden sonra 11 Temmuz 2008 yılında 2.sürüm olan iPhone OS 2 tanıtıltı. Bu sürüm App Store üzerinden üçüncü parti uygulamaları desteklemek için yaratıldı. IPhone OS 2 sürümünden sonra 17 Haziran 2009 yılında 3.mobil sürüm olan iPhone OS 3'ü kullanıma verdi. IPhone OS 3 sürümü "iPhone OS" adını içeren son işletim sistemi oldu.

Dördüncü sürüm olan iOS 4 Nisan 2010'da duyuruldu. Bu sürüm multitasking, iş amaçlı özellikler, e-mail ve eklentiler için şifreleme özelliklerini içeriyordu.

Getcontact uygulaması üzerinden numaramı nasıl kaydetmişler? ile ilgili etiketler getcontact uygulaması getcontact profilim nasıl görünüyor numaramı nasıl kaydetmişler?
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.