Gerzek Şaban filmi konusu nedir? İşte Gerzek Şaban oyuncuları!

Bu akşam Show TV ekranlarında yayınlanacak Gerzek Şaban filmi sinemaseverler tarafından merak ediliyor. Vatandaşlar Gerzek Şaban filminin konusunu ve oyuncularını merak ediyor. Peki Gerzek Şaban filmi konusu nedir? İşte Gerzek Şaban oyuncuları!

Gerzek Şaban filmi konusu nedir? Sorusu sinemaseverler tarafından sorulmaya başlandı. Bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak olan Gerzek Şaban filminin oyuncuları da araştırılıyor. Peki Gerzek Şaban filmi konusu nedir? İşte Gerzek Şaban oyuncuları!

GERZEK ŞABAN FİLMİNİN KONUSU

Saf bir genç olan Şaban, mahalledeki arkadaşlarıyla birlikte bir gün gazinoya gider. Gazino sahibi Şaban'ı görür görmez, önüne para dolu bir çanta bırakır. Çok şaşıran Şaban ve arkadaşları parayı alırlar. Bu durumdan faydalanmak isteyen mahalle sakinlerinin aklına güzel bir fikir gelir. Mafyaya olan borçlarını Şaban'ı gazino gazino dolaştırarak ödeyeceklerdir. Ancak bu sanıldığı kadar kolay olmayacaktır...

GERZEK ŞABAN OYUNCULARI

Kemal Sunal, Ülkü Özen, Reha Yurdakul, Muharrem Gürses

Gerzek Şaban filmi konusu nedir? İşte Gerzek Şaban oyuncuları! ile ilgili etiketler Sinema film televizyon oyuncu Gerzek Şaban filminin konusu nedir oyuncuları kim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.